Γ. Μανιαδάκης: «Η πιο δύσκολη και σημαντική χρονιά για εμένα μετά από 27 χρόνια στα τοπικά»

Ο Γιώργος Μανιαδάκης κατατάσσει τη φετινή χρονιά στην κορυφή της τεράστιας καριέρας του, καθώς η Παλιανή πέτυχε έναν μικρό ποδοσφαιρικό άθλο!

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής τονίζει πως μετά από 27 χρόνια στα γήπεδα, με 16 διαφορετικές ομάδες, η φετινή αποτελεί την πλέον σημαντική χρονιά για τον ίδιο, αφού η Παλιανή, παρά τα προβλήματα, κατάφερε να μείνει στην κατηγορία, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

Μάλιστα ο «Μάνια» λέει χαρακτηριστικά πως πολλοί τους είχαν ξεγραμμένους, αλλά στο ποδόσφαιρο, ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ!

Αναλυτικά είπε: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για αυτόν τον ποδοσφαιρικό άθλο που κάναμε φέτος. για εμένα προσωπικά μετά από 27 χρόνια στα τοπικά και 16 διαφορετικές ομάδες με πρωταθλήματα σε Α1 και Α2 κατηγορία αυτή είναι η πιο δύσκολη και σημαντική χρόνια για εμένα.

Μέσα από πολλά προβλήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία, παλεύοντας όλα τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο λεπτό, με ότι ικανότητες είχε ο κάθε ποδοσφαιριστής. Πολλοί μας είχαν ξεγραμμένους αλλά στο ποδόσφαιρο πότε μην λες ποτέ.

Ελπίζω τα λάθη της φετινής χρονιάς να μην επαναληφθούν για να μην αντιμετωπίσει η ομάδα παρόμοια προβλήματα στο μέλλον».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P