Νίκησε τον ΟΦΑΜ και κλείδωσε την τρίτη θέση ο Αστέρας Μυρτιάς!

Σημαντικό διπλό κατάφερε να πάρει στην έδρα του ΟΦΑΜ ο Αστέρας Μυρτιάς επικρατώντας με 2-0 για την 26η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ.

28/04/2024 12:00
26η αγωνιστική - Β1 ΕΠΣΗ - 2023-24

Στατιστικά παίκτη

    16' ΓΚΟΛ Στειακάκης Στυλιανός
    40' ΓΚΟΛ Κοτζιάς Γεώργιος

ADVERTISING

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο. Στην πρώτη καλή στιγμή στο ματς ο Αστέρας Μυρτιάς κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, με τον Στέλιο Στειακάκη να κάνει σπουδαία ενέργεια να μπαίνει μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1.

Ο ΟΦΑΜ προσπάθησε να αντιδράσει χάνοντας ευκαιρίες με τον Λαδουκάκη, ωστόσο ο Αστέρας Μυρτιάς ήταν αυτός που κατάφερε να σκοράρει και δεύτερο τέρμα με τον Γιώργο Κοτζιά στο 40′ μετά από κάθετη του Ευθυμιάδη γράφοντας το 0-2 που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν ίδιος, αφού δεν υπήρχε βαθμολογικό κίνητρο και οι ποδοσφαιριστές ήθελαν να το χαρούν μιας και φτάνουμε στο φινάλε της χρονιάς. Ο Αστέρας Μυρτιάς μάλιστα είχε και δοκάρι με τον Στέλιο Στειακάκη.

ADVERTISING

Ο ΟΦΑΜ δεν παράτησε το ματς και έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες να ξανά μπει στο ματς με τον Μαυροφόρο να αστοχεί από θέση τε α τετ. Το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε και ο Αστέρας Μυρτιάς πήρε το τρίποντο σφραγίζοντας παράλληλα την τρίτη θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ