Όταν ο Σ. Μαλεζάς αγωνιζόταν με τη φανέλα του Ηροδότου

Αρκετοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει και εξαιρετική καριέρα σε μεγάλες κατηγορίες, έχουν περάσει από τον Ηρόδοτο, με έναν επί χρόνια ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, να έχει περάσει από την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού. Ο λόγος για τον Στέλιο Μαλεζά.

Η σελίδα «Αθλητικό ρετρό», μας θυμίζει μία μονομαχία του, Στέλιου Μαλεζά, στην αναμέτρηση Ηρόδοτος-Αχαϊκή, τη σεζόν 2004-2005, όπου είχε δοθεί δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Αντίπαλος του στην εν λόγω φωτογραφία ήταν ο Έντι Ουμ, ο οποίος πλέον δεν βρίσκεται ανάμεσα μας.

Ο Καμερουνέζος, ο οποίος την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΟΑ, έφυγε από τη ζωή πριν μερικά χρόνια, σε ηλικία 33 χρονών, καθώς είχε προσβληθεί από ηπατίτιδα, όπου συνδυάστηκε με πνευμονική ανεπάρκεια και πνευμονικό οίδημα.

Ο Έντι Ουμ με τη φανέλα του ΠΟΑ:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προχωράει για Παπάζογλου ο Γιούχτας

Ο Παπάζογλου είναι μια περίπτωση που κοιτάζουν στον Γιούχτα,...

Ατύχημα για τον Μπέο: Έπεσε στο λιμάνι του Βόλου!

Γλίστρησε στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί σε σκάφος. Ατύχημα είχες...

Η θέση του Γιούχτα για την υπόθεση Βογιατζής

Ο Γιούτχας με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε δημόσια για το...

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησάς με την αγαπημένη του Χρύσα ο Γιώργος Γιαγκιόζης

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με...