Πικρός υποβιβασμός για την Επισκοπή στα τοπικά του Ρεθύμνου μετά από έξι χρόνια

Η Επισκοπή «αποχαιρετήσε» και μαθηματικά τη Γ’ Εθνική μετά την εντός έδρας ήττα με 0-4 από τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 33ης στροφής της κατηγορίας.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”350753″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”350753″]

Το «πικρό» ποτήρι του υποβιβασμού στην Α’ τοπική κατηγορία του Ρεθύμνου γεύτηκε η Επισκοπή, καθώς μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, έχασε και τις τελευταίες μαθηματικές ελπίδες να παραμείνει στη Γ’ Εθνική.

Η Επισκοπή μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, αφού στα πρώτα 19 δευτερόλεπτα έχασε πολύ μεγάλη φάση να προηγηθεί με τον Κάμερον να σεντράρει από τα δεξιά και τον Μπάρο να πάιρνει την κεφαλιά, ελάχιστα έξω από την εστία. Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν νέα καλή στιγμή στο 4′ με τον Μέτα να σουτάρει και τη μπάλα να κοντράρει, περνώντας έξω.

Σταδιακά ο Πανιώνιος, ο οποίος εμφανίστηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του, ανέβασε στην απόδοση του και στο 21′ είχε μεγάλη στιγμή με κεφαλιά του Ιγνατίδη που πέρασε ελάχιστα έξω. Στο 31′ η Επισκοπή είχε τη δική της μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, με τον Μπάρο να βγάζει ωραία με κεφαλιά τετ α τετ τον Μέτα. που πέρασε τον τερματοφύλακα, αλλά πλάσαρε στο δοκάρι.

Ο Πανιώνιος ήταν εκείνος που τελικά πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Αρναρέλη να βγάζει μπαλιά στον Πότσι, που δεν λάθεψε για το 0-1 στο 38′. Ο ίδιος παίκτης πέντε λεπτά μετά έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής και σκόραρε για το 0-2, κλειδώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση νίκης υπέρ του «Ιστορικού».

Οι πρωταθλητές δεν έβγαλαν το πόδι από το γκάζι και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους βρήκαν ακόμα δύο τέρματα και μάλιστα με πανομοιότυπο τρόπο, με την Επισκοπή να δείχνει να βγάζει απογοήτευση. Τόσο στο φάση του 58′ όσο και εκείνη του 64′, ο Μπουρλάκης ανέλαβε ρόλο δημιουργού, ενώ ο Ιγνατίδης ήταν ο εκτελεστής, με τους δύο τους να συνεργάζονται σε δύο περιπτώσεις για να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 0-4.

Οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να πετύχουν το γκολ της τιμής, με τον Κουκούλη στο 76′ που με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-4. Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν κι άλλο, αλλά ο Τζωρτζινάκης εκτέλεσε άστοχα το πέναλτι που ανέλαβε στο 89′.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε με την Επισκοπή να υποβιβάζεται στις τοπικές κατηγορίες του Ρεθύμνου για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2017-18.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”350753″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P