Νικ. Ανδριανάκης: «Ευχαριστηθήκαμε το πρωτάθλημα, αλλά το αποτέλεσμα του δεν μας αρέσει»

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την τελική έκβαση του πρωταθλήματος ο Νίκος Ανδριανάκης, καθώς μετά την ήττα της Ανάληψης από τον Ζαρό (1-0), η ομάδα της Μεσαράς εξασφάλισε το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Στις δηλώσεις του, τόνισε μεταξύ άλλων: «για το παιχνίδι, το είδε ο κόσμος, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Το πιστεύαμε πως μπορούσαμε να το κερδίσουμε. Είμαστε καλή ομάδα, όπως και ο Ζαρός. Εκείνοι, είχαν το πλεονέκτημα της έδρας. Ένα μακρινό σουτ μπήκε και εκεί δυσκολευτήκαμε.

Στη συνέχεια προσπαθήσαμε, ανεβάσαμε τις γραμμές μας, δημιουργήσαμε φάσεις και δημιουργήσαμε παράλληλα και χώρους για τον αντίπαλο να πετύχει και δεύτερο γκολ. Ούτε εμείς, ούτε εκείνοι, βρήκαμε γκολ.

ADVERTISING

Προφανώς και είμαστε στεναχωρημένοι, να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, προσπάθησαν όλη τη χρονιά, μέχρι και τη τελευταία στιγμή. Το ευχαριστηθήκαμε αγωνιστικά, αλλά το αποτέλεσμά του δεν μας αρέσει.

Κάποιος όμως πρέπει να κερδίσει και κάποιος να χάσει. Σίγουρα κάναμε μία ήττα, ειδικά με το Άλογο που δεν την περιμέναμε, αυτή μας έφερε πίσω. Υπάρχουν και αυτές οι ομάδες όμως, όπως το Λίντο και η Φαιστός, που είναι δυνατές ομάδες.

Η μία ομάδα έκανε δώρο στην άλλη. Η Φαιστός έκανε στο Ζαρό και το Λίντο έκανε σ’ εμάς. Φτάσαμε στο προ τελευταίο παιχνίδι να παίζουμε την κατηγορία. Στο τέλος όμως, ήταν και στα πόδια μας και στου Ζαρού για το ποιος θα πάρει το παιχνίδι και το πρωτάθλημα».

ADVERTISING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ