Χ. Καταρτζόγλου: «Ικανοποίηση και χαρά, η ομάδα ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες – Ο τίτλος επιβράβευση για τη σκληρή δουλειά»

Ο «αρχιτέκτονας» της μεγάλης επιτυχίας του Μαραθώνα, Χρήστος Καταρτζόγλου μιλάει για την πολύ μεγάλη επιτυχία κατάκτησης του τίτλου από την ομάδα των Καλεσσών. 

Μία μεγάλη προσπάθεια από μηδενική βάση ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι στα Καλέσσα, με τον Χρήστο Καταρτζόγλου στο «τιμόνι» η οποία δικαιώθηκε απόλυτα, αφού σήμερα ήρθε η κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Β2 ΕΠΣΗ.

Ο Χρήστος Καταρτζόγλου δηλώνει πως η φετινή πορεία ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ τόνισε πως ο στόχος από το ξεκίνη,α ήταν η οργάνωση μίας σοβαρής και ηθικής ομάδας. Μάλιστα ο ικανός παράγοντας ανέφερε πως με τις ίδιες αξίες θα πορευτεί ο Μαραθώνας και στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Αναλυτικά είπε: «Νιώθω ικανοποίηση και χαρα που η ομάδα μας ξεπέρασε όλες μου τις προσδοκίες με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Βασικός μου στόχος για το ξεκίνημα του νέου Μαραθωνα ήταν η οργάνωση και δημιουργία μιας σοβαρής και ηθικής ομάδας που συνδύαζε την εμπειρία με το ταλέντο των νεότερων παικτών.

Η κατάκτηση του τίτλου ήταν η επιβράβευση για αυτή την σκληρή δουλειά. Με την άνοδο μας στην επόμενη κατηγορία θα κρατήσουμε τις αξίες μας και θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε την ανταγωνιστικότητα μας.

Ευχαριστώ πολύ όλη την ομάδα και το προπονητικό team για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισε μέσα στο γήπεδο!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P