Νίκη παραμονής στο σπίτι του ψάχνει ο Γιούχτας!

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι μέχρι το επόμενο δίνει ο Γιούχτας το μεσημέρι της Κυριακής στις Αρχάνες κόντρα στην Παναχαϊκή (LIVE 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓) για την 6η αγωνιστική των play outs.

Ο Γιούχτας μετά την άδικη ήττα στην έδρα του Διαγόρα, έχει στρέψει την προσοχή του στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή, έχοντας αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα τον φέρει πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Στον πρώτο γύρο το σύνολο του Κώστα Ανυφαντάκη κατάφερε να πάρει ιστορικό διπλό και σήμερα θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες κόντρα στην ιστορική Παναχαϊκή.

ADVERTISING

Οι «πράσινοι» έχουν μεγάλη ανάγκη το τρίποντο, βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και αναμένεται να δώσουν τον καλύτερους εαυτό για την νίκη.

Η αποστολή που επέλεξε ο Κώστας Ανυφαντάκης για την «μάχη» κόντρα στην Παναχαϊκή απαρτίζεται από τους: Πρινιωτάκης, Κόλλιας, Μακατουνάκης, Δασκαλάκης, Bruce, Κίσσας, Μπουτσάκης, Λώλης, Νοικοκυράκης, Μπουρσέλης, Πολυχρόνης, Liporace, Θεοδωράκης, Κόλα, Τσίρης, Κορνιλάκης, Τζανής, Αλεξόπουλος, Ροβίθης, Κωστανάσιος, Βρεττός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ