Ζ. Αναστασάκης: «Ήταν το τελευταίο μου ματς στον πάγκο των Ασιτών – Οι παίκτες μου είναι ΜΑΓΚΕΣ»

Παρελθόν από τον πάγκο των Ασιτών αποτελεί ο Ζαχάρης Αναστασάκης, ο οποίος γνωστοποίησε την απόφαση του μέσα από τις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Αγία Βαρβάρα.

Ο Ζαχάρης Αναστασάκης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αποχωρεί από το… τιμόνι του σωματείου ευχαριστώντας τους πάντες για την άψογη συνεργασία που είχαν αυτούς τους δύο μήνες.

Παράλληλα έκανε κάλεσμα στον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα, καθώς όπως τόνισε «Ένας Διαμαντάκης και Περογαμβράκης δεν φτάνουν».

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Καταρχήν για μένα ήταν το τελευταίο παιχνίδι στον πάγκο των Ασιτών καθώς την τελευταία αγωνιστική λόγω προσωπικών υποχρεώσεων δεν θα μπορώ να βρίσκομαι στον παιχνίδι με την Παλιανή αλλά και γενικά νομίζω ότι ο κύκλος μου στον πάγκο της ομάδας μας έχει κλείσει.

Ο σκοπός μου ερχόμενος πριν δύο μήνες ξανά στην ομάδα ήταν να κλείσω αυτόν τον κύκλο με καλύτερο τρόπο από ότι πέρυσι και νομίζω ότι αυτά τα παιδιά σήμερα μου χάρισαν αυτήν την μεγάλη χαρά.

Τους ευχαριστώ θερμά, είναι ΜΑΓΚΕΣ και πραγματικά είναι παιδιά που τιμάνε την φανέλα αυτή κάθε λεπτό που αγωνίζονται. Αν δεν υπήρχαν αυτά τα παιδιά να βάζουν πλάτη σε κάθε δυσκολία και να δίνουν και την ψυχή τους κάθε εβδομάδα, είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπήρχε αυτή η ομάδα αυτή σήμερα.

ADVERTISING

Τέλος θα ήθελα να κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο των Ασιτών και σε όλους τους φορείς των Ασιτών να στηρίξουν αυτήν την ομάδα και αυτά τα παιδιά.

Δυστυχώς ένας Μιχάλης Διαμαντάκης και ένας Τάκης Περογαμβράκης δεν φτάνουν για να στηριχθεί ένα τέτοιο οικοδόμημα. Αυτή η ομάδα ήταν πάντα το καμάρι και μια μεγάλη διαφήμιση για το χωριό μας. Είμαι σίγουρος ότι με καλή θέληση όλα μπορούν να γίνουν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ