Αποτελεσματικός και ουσιαστικός ο Κόροιβος, σπουδαία νίκη κόντρα στον Δία!

Ο Κόροιβος, ήταν άκρως αποτελεσματικός, επικρατώντας του Δία με 1-3 και έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην Α2 ΕΠΣΗ, ανεβαίνοντας πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. 

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”431168″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”431168″]

Πρώτη φάση για τον Δία στο 9′, όταν η μπάλα στρώθηκε στον Ανετάκη μετά από φάση διάρκειας, αλλά η άμυνα του Κοροιβου έπεσε στα πόδια του την τελευταία στιγμή.

Ένα λεπτό αργότερα έγινε το 0-1 για τον Κόροιβο. Οι φιλοξενούμενοι βγαίνουν στην αντεπίθεση ο Σχοιναράκης σεντράρει όμορφα και ο Μανιώρος με δυνατή κεφάλια από το ύψος του πέναλτι κάνει το 0-1.

Στο 18′ μεγάλη ευκαιρία με κεφάλια του Μανιώρου για τον Κόροιβο, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από από το δοκάρι. Στο 20′ επικίνδυνο μακρινό σουτ του Ανετάκη, πέφτει στη γωνία του και διώχνει με δυσκολία ο Ζερβός.

Στο 28′ ο Λεμονιάς βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση εντός περιοχής, αλλά το σουτ του είναι αδύναμο και καταλήγει στην αγκαλιά του Ζερβού. Στο 31′ νέα φάση για τον Δία, με τον Κεγιαδάκη να στρώνει στον Ανετάκη που όμως δεν μπορεί να βρει στόχο.

Στο 34′ από κοντά ο Κεγιαδάκης, χάνει νέα μεγάλη ευκαιρία. Τελευταία φάση του πρώτου μέρους στο 45′, με τον Κεγιαδάκη με το κεφάλι εξ’ επαφής να μην μπορεί να σκοράρει.

Πρώτη φάση στην επανάληψη στο 55′, με τον Μαστραντωνάκη να κάνει σπουδαία επέμβαση σε τετ α τετ του Αντωνακάκη από τα δεξιά. Στο 62′ ο Κόροιβος βρίσκει και δεύτερο γκολ. Μετά από ωραία ανάπτυξη ο Νίκος Σχοιναράκης σκοράρει από κοντά με άνεση.

Στο 71’ο Κόροιβος βρήκε και τρίτο γκολ. Ο Μανιώρος βγάζει τετ α τετ τον Νίκο Σχοιναράκη που με άψογο τελείωμα κάνει το 0-3, «καθαρίζοντας» με την υπόθεση νίκης.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Δίας μείωσε με κεφαλιά του Κεγιαδάκη, ο οποίος και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, με τον Δία να μένει στους 19 βαθμούς, τον Κόροιβο να φτάνει στους 21, έχοντας ακόμη ένα παιχνίδι πριν το φινάλε!

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”431168″]

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P