Οι συμμετέχοντες σύλλογοι στο Aegeo Cup 2024 – Γ.Σ. Εργοτέλης

Στη τελική ευθεία βρίσκονται οι διοργανωτές του 21ου Aegeo Cup που διεξάγεται και φέτος από τον Γ.Σ. Εργοτέλης και με συνδιοργανώτρια την Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης που πάντα αποτελεί αρωγό αθλητικών γεγονότων στο Ηράκλειο!

Aegeo Cup: Οι όμιλοι, το πρόγραμμα και όλες οι λεπτομέρειες του τουρνουά-θεσμός για το παιδικό ποδόσφαιρο!

ADVERTISING

Η διοργάνωση που θα φιλοξενήσει αθλητικούς συλλόγους από όλη την Κρήτη αλλά και από την Αθήνα βρίσκεται προ των πυλών καθώς την Μεγάλη Δευτέρα το μεσημέρι ανοίγει η αυλαία με αγώνες σε διαβαθμισμένα επίπεδα σε τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες (Κ16, K14, K12 και Κ10).

Ο Γ.Σ. Εργοτέλης είναι ο σύλλογος που συμμετέχει δυναμικά τόσο οργανωτικά όσο και στο αγωνιστικό σκέλος του τουρνουά ενώ από το Ηράκλειο θα λάβουν επίσης μέρος ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, το Λίντο, ο ΠΟΑ, το Αθλόπολις, ο Παναθηναϊκός Ηρακλείου, το Κάντια Sport, η ακαδημία Γκέραρντ/ Παπαδάκη και ο Πήγασος.

Από τα Χανιά οι συμμετέχοντες σύλλογοι είναι η Σχολή Ολυμπιακού, το Kαλτσέτο, ο Μινώταυρος, ο Φοίνικας, η Ασπίδα, ο Γρανίτης, ο Απόλλων Άη Γιάννη, η Ακαδημία Σούδας, ο Χάλης και ο Κισσαμικός.
Από το γειτονικό Ρέθυμνο οι σύλλογοί που θα συμμετάσχουν στo τουρνουά είναι ο Αστέρας Ρεθύμνου, ο Άρης Ρεθύμνου, η Ένωση Ατσιποπούλου-Πρινέ, ο ΟΦ Αρμένων, ο Ρεθυμνιακός και ο Αστέρας Περάματος.

ADVERTISING

Το Λασίθι εκπροσωπείται στη διοργάνωση από δύο συλλόγους τον Α.Σ. Ιεράπετρας και τη Νίκη Σητείας. Τέλος από την Αττική την διοργάνωση τιμά με την παρουσία της η ακαδημία του Χαραυγιακού.

Το Aegeo Cup 2024 – Γ.Σ. Εργοτέλης αναμένεται να είναι όπως κάθε χρόνο ένα αθλητικό γεγονός γεμάτο δράση, συγκινήσεις, ευχαρίστηση και ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους. Παράλληλα όμως οι διοργανωτές αναμένουν να είναι μια συνάντηση με υψηλό το αίσθημα της φιλίας, του Ευ Αγωνίζεσθαι και της Ευγενούς Άμιλλας. Κόντρα στους καιρούς που η βία μαστίζει το ποδόσφαιρο την αθλητική κοινότητα, το φετινό σλόγκαν της διοργάνωσης είναι “Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΒΙΑ!”.

Το Aegeo Cup 2024 – Γ.Σ. Εργοτέλης θα διαρκέσει έως και την Μεγάλη Τετάρτη όταν και θα ολοκληρωθεί στις εγκαταστάσεις Lido Soccer με τελετή απονομής κυπέλλων και μεταλλίων για όλους τους νεαρούς συμμετέχοντες αθλητές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ