Μπαντής για Ιωαννίδη: «Αρνούμαι ότι δεν θα υπάρξει καμία συνέπεια, με τον Φώτη και κάθε Φώτη»

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής, έστειλε το δικό του μήνυμα σχετικά με όσους συνέδεσαν τον Φώτη Ιωαννίδη με ψευδή σενάρια για θετικό δείγμα διεθνή.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Πρόσφατα ο Ματίας Αλμέιδα είπε δημόσια σε όλους μας με ευγένεια και χαμόγελο να απολαύσουμε τον Φώτη για όσο διάστημα παίζει ακόμη ποδόσφαιρο στη χώρα μας και να μην τον τιμωρούμε.

Είμαι σίγουρος πως δεν το είπε μόνο για τον Φώτη. Το είπε και για τον Παναγιώτη, τον Σωτήρη, τον Γιώργο, τον Τάσο, τον Γιάννη και δυστυχώς για πολλούς ακόμη ποδοσφαιριστές.

ADVERTISING

Είμαι βέβαιος πως το είπε και για τη συνολική αντιμετώπιση που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την αυτοκαταστροφική του τάση. Σκεφτείτε πως ένας άνθρωπος που βρίσκεται μόνο 18 μήνες στη χώρα μας, χωρίς να μιλάει καν τη γλώσσα μας και χωρίς να γνωρίζει την κουλτούρα μας, μπόρεσε και κατάλαβε τόσα πολλά προσπαθώντας με τον τρόπο του να μας ταρακουνήσει.

Δυστυχώς Coach έγινε πάλι και έγινε με τον χειρότερο τρόπο, έναν τρόπο ανήθικο, ελεεινό, απάνθρωπο. Αντί να γιορτάζουμε ότι δύο ελληνικές ομάδες διεκδικούν την πρόκρισή τους στις τέσσερις καλύτερες μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, τιμωρούμε στιγματίζοντας την εθνική μας ομάδα, “ανακαλύπτουμε” θεωρίες συνωμοσίας και δημιουργούμε προκατάληψη προς τους αθλητές.

Ξέρω πως σε αυτή τη χώρα όσο πιο σημαντικό και πετυχημένο είναι ένα πρόσωπο τόσο μεγαλύτερη είναι η ηδονή της “δολοφονίας” του χαρακτήρα του από ανθρώπους μικρούς, ίσως γιατί τους θυμίζει το ποσό ασήμαντοι και αποτυχημένοι είναι οι ίδιοι.

ADVERTISING

Αρνούμαι να συνηθίσω την δυσωδία του πληκτρολογίου, είτε προέρχεται από επαγγελματίες είτε όχι. Αρνούμαι να συνηθίσω τα διαδικτυακά δικαστήρια, τα άγρια λόγια, την ανθρωποφαγία και τις κατάρες για καρκίνους και χιαστούς.

Αρνούμαι να συνηθίσω ότι για όλους αυτούς δεν θα υπάρχει καμία συνέπεια.

Με τον Φώτη και κάθε Φώτη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ