Μικτές: 24/4 ή 1/5 το Βοιωτία-Ηράκλειο, η πιθανή ημερομηνία για το Ηράκλειο-Δωδεκάνησα

Η Μικτή Κ14 της ΕΠΣ Ηρακλείου, κατάφερε να προκριθεί στην φάση των «8» του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων, με τις πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής του επόμενου αγώνα, να γίνονται γνωστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΠΣ Ηρακλείου, βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΕΠΟ προκειμένου ο αγώνας Βοιωτία-Ηράκλειο, θα διεξαχθεί μία από τις δύο επόμενες Τετάρτες και πιο συγκεκριμένα, είτε 24 Απριλίου, είτε 1 Μαΐου, με την δεύτερη να είναι το λιγότερο πιθανή και αυτό λόγω της Μεγάλης εβδομάδας, κάτι που δυσχεραίνει αρκετά τις συγκοινωνίες, καθώς είναι δύσκολο να βρεθούν εισιτήρια για μεγάλο γκρουπ.

Αυτή τη στιγμή, πιθανότερη ημερομηνία είναι η 24η Απριλίου, με τους ανθρώπους της ΕΠΣ Ηρακλείου, να επιθυμούν παράλληλα η μετακίνηση της ομάδας να πραγματοποιηθεί αεροπορικώς, έτσι ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο, η ταλαιπωρία που θα υποστεί η αποστολή για την μετάβαση αλλά και για την επιστροφή.

Τίποτα όμως από αυτά, δεν μπορεί να θεωρηθεί ως δεδομένο, καθώς μέχρι αυτήν την ώρα, δεν έχει βρεθεί ο απαραίτητος αριθμός εισιτηρίων και γίνονται ενέργειες έτσι ώστε να κλείσει σύντομα το θέμα.

Όσο αναφορά το παιχνίδι ανάμεσα στην Μικτή Κ16 της ΕΠΣ Ηρακλείου και της ΕΠΣ Δωδεκανήσων, πιθανότατα ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Απριλίου, με την φιλοξενούμενη ομάδα, να βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης εισιτηρίων και εφόσον αυτό επιτευχθεί, τότε θα ενημερωθεί η ΕΠΟ αρμοδίως έτσι ώστε να ορίσει κανονικά το παιχνίδι.

Ουσιαστικά, η ΕΠΟ, δίνει μία προτεραιότητα στις φιλοξενούμενες ομάδες, ώστε να διευκολύνει τις μετακινήσεις, καθώς στη πλειοψηφία τους είναι γκρουπ 35-40 ατόμων, η κάθε αποστολή και αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες στις μετακινήσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P