Νίκη και… καθάρισε ο ΠΟΑ

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, ο ΠΟΑ δίνει το Σάββατο το κρισιμότερο ματς της χρονιάς κόντρα στην Επισκοπή στο Ατσαλένιο, όπου με νίκη θα παραμείνει στην Γ’ Εθνική και τη νέα χρονιά.

Οι Ατσαλενιώτες, μετά την εξαιρετική πορεία στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, βρισκόμενοι στην πέμπτη θέση, ένα μεγάλο ντεφορμάρισμα δύο μηνών, τους έχουν φέρει στο +3 από την ζώνη του υποβιβασμού, κρατάνε ωστόσο την τύχη στα χέρια τους, καθώς αρκετές ομάδες θα πρέπει να τους προσπεράσουν, ούσα στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Μετά τη νίκη – ανάσα κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά (0-2), όλη η προσοχή έχει στραφεί στο ματς με την Επισκοπή, όπου στόχος είναι η νίκη. Εννέα ομάδες αυτή τη στιγμή, μάχονται για την παραμονή, ώστε να αποφύγουν τρεις και μια θέση (τα μπαράζ), με τον ΠΟΑ (44β.) να έχει πλεονέκτημα, σίγουρα βαθμολογικά έναντι Επισκοπής (37β.), Ερμή Ζωνιανών (36β.), Απόλλων Σμύρνης (39β.) και ΑΟΑΝ (40β.), ενώ αυτήν την αγωνιστική αναμετρώνται και… ανταγωνιστές μεταξύ τους.

Ο 10ος Ελλοπιακός (41β.), φιλοξενείται από τον 12ο Απόλλων Σμύρνης (39β.), ο χαμένος… χάνεται, δεν γίνεται να προσπεράσει κάποιος εξ αυτών τον ΠΟΑ, μόνο η ομάδα της Ελλοπίας αν νικήσει και χάσει ο ΠΟΑ, πράγμα δύσκολο σε μια έδρα όπως του Απόλλων που στον δεύτερο γύρο είναι… κάστρο.

Την ίδια ώρα το 8ο Χαϊδάρι (42β.), παίζει με τον 2ο Εθνικό εντός, η 9η Προοδευτική (42β.) με τον 5ο Ηλυσιακό (54 β.), ενώ υπάρχει και το ματς του Ερμή Ζωνιανών (36β.) με τον 6ο ΑΟ Υπάτου (44β.).

Απώλειες θα υπάρξουν, ίσως να έχουμε και άλλη ομάδα που θα προστεθεί στους Φωστήρα, Περαμαϊκό, Αγία Παρασκευή και Ατρόμητο Πειραιά που έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά, στο πέρας της αγωνιστικής.

Ο ΠΟΑ στις δύο τελευταίες στροφές, φιλοξενείται από τον αδιάφορο βαθμολογικά Αλμυρό και την τελευταία με τον υποβιβασμένο Περαμαϊκό, κρατώντας την τύχη στα χέρια του, ακόμη και αν ηττηθεί από την Επισκοπή το απόγευμα του Σαββάτου.

Πάντως ο μόνος στόχος είναι το «τρίποντο» για να πάει χαλαρός και χωρίς άγχος μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Η βαθμολογία:

[jsStandings id =”350217″ columns =”played_chk;win_chk;draw_chk;lost_chk;diff_chk;gd_chk;point_chk;curform_chk;emblem_chk” display_name =”1″ display_legend =”1″]

  • Με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΑΟ Αγίας Παρασκευής», ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος.
  • Με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Επιβάλλει στο σωματείο «ΑΟ Άγιος Νικόλαος», α) την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται και β) χρηματική ποινή ύψους 550 ευρώ.
  • Με απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΑΠΟ Φωστήρ», ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P