Συγκινημένος ο Γ. Δανδάλης: «Αξίζαμε την άνοδο – Χρειαζόμαστε συμπαίκτες, να μείνει ο εκπληκτικός κόσμος δίπλα μας»

Ιδιαίτερα συγκινημένος ο πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ του ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση της ανόδου από τον Όμιλο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Είμαι συγκινημένος όπως και την πρώτη φορά που ανεβήκαμε, κάναμε έναν αγώνα όλους αυτούς τους μήνες. Με αυτή τη νίκη, ο ΟΦΗ αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή και στην πρώτη κατηγορία. Χωρίς να μειώσω τον Πανιώνιο που αξίζει επίσης να βρίσκεται εκεί.

Βάλαμε τον πήχη ψηλά από την πρώτη στιγμή και τα καταφέραμε. Δεν ήρθε εύκολα η άνοδος, κάτι που την κάνει ακόμη πιο γλυκιά. Πρέπει να ψάξουμε ποια ομάδα υποβιβάστηκε και ανέβηκε ξανά. Συνήθως οι ομάδες απογοητεύονται, διαλύονται, εξαφανίζονται, αλλά εμείς, παρότι πικραθήκαμε πέρυσι, κρατηθήκαμε. Ήταν και ένα προσωπικό μου στοίχημα και θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που στήριξε αυτή την προσπάθεια. Δεν είναι εύκολο αυτό που πετύχαμε και χρειάζεται η συμπαράσταση φίλων του ΟΦΗ για να δημιουργήσουμε μια ομάδα που να ζει στιγμές υψηλότερες.

ADVERTISING

Σήμερα ήταν ουσιαστικά ο τελικός, ή ζεις ή πεθαίνεις. Ήμουν σίγουρος ότι το γήπεδο θα ήταν γεμάτο, γιατί ο κόσμος καταλαβαίνει ότι έπρεπε να βοηθήσει με τη φωνή του. Ευχαριστώ όλους όσους μας βοήθησαν. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Ζητήσαμε να παίξουμε σε ένα άλλο γήπεδο, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει. Το προσωπικό μας στοίχημα είναι ο κόσμος να μείνει και ζητάμε συγγνώμη για το μικρό γήπεδο.

Τώρα που ανεβήκαμε, από εδώ θα πιάσουμε δουλειά για να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για το ρόστερ. Τα παιδιά που ανέβασαν την ομάδα πρέπει να μείνουν και να έχουμε έναν κορμό με 2-3 προσθήκες, για να φτιάξουμε ένα ρόστερ που θα μπορεί να μείνει για πολλά χρόνια στην πρώτη κατηγορία. Σήμερα γράφτηκε μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου και θα έρθουν και άλλες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ