Σπουδαία διάκριση για τον Γ. Νερολαδάκη: Επιλέχθηκε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Λεβάντε

Μια πολύ σπουδαία διάκριση για τον 15χρονο Γιάννη Νερολαδάκη, ο οποίος θα συμμετέχει σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ακαδημίας της Λεβάντε.

Ο νεαρός αμυντικός βρισκόταν στις ακαδημίες το «Γκέραρντ-Παπαδάκης», ωστόσο πλέον του δίνεται μια χρυσή ευκαιρία να παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Λεβάντε.

Η διοίκηση της ακαδημίας εύχεται στον ποδοσφαιριστή της τα καλύτερα σε αυτή την ευκαιρία που του δόθηκε…

ADVERTISING

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ένα παιδί της Ακαδημίας μας επιλέχτηκε να λάβει μέρος σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ακαδημίας της Ισπανίας και συγκεκριμένα της ΛΕΒΑΝΤΕ.

Πρόκειται για τον Γιάννη Νερολαδάκη ο οποίος έχει γεννηθεί το 2009 κι έχει επιλεγεί να συμμετέχει στο προπονητικό και αγωνιστικό πρόγραμμα της Ακαδημίας της Λεβάντε στην Ισπανία.

Ο Γιάννης, συμμετείχε για αρκετά χρόνια στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ακαδημίας μας και μέσα από αυτό, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των προπονητών της Λεβάντε με τις επιδόσεις του, πείθοντας τους για τις δυνατότητές του και ενσωματώνοντας τον σε μια ομάδα παιδιών από διάφορες χώρες.

ADVERTISING

Ο Γιάννης είναι αμυντικός με πολύ καλή αντίληψη παιχνιδιού και με αρκετά καλή τεχνική ο οποίος μπορεί και διαχειρίζεται πολύ καλά τις αμυντικές αλλά και επιθετικές φάσεις παιχνιδιού.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο ώστε να έχουν τα παιδιά έναν πιο ελεύθερο τρόπο μάθησης στις προπονήσεις και στα παιχνίδια (αγώνες).

Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την φιλοσοφία μας και την παρότρυνση των προπονητών, ώστε να κάνουν πράξη τα παιδιά αυτό που σκέφτονται και μέσα από την επανάληψη να κατανοούν ακόμα καλύτερα τις φάσεις. Επίσης βοηθά τα παιδιά να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να ελέγχουν ακόμα καλύτερα τα συναισθήματα τους αναλόγως τις καταστάσεις.

ADVERTISING

Αυτό είναι που χαρακτηρίζει την Ακαδημίας μας και πλέον έχουμε αποκτήσει την δική μας ταυτότητα.

Ευχόμαστε στον Γιάννη καλή σταδιοδρομία με υγεία και να χαρεί την κάθε στιγμή αυτής της μεγάλης πρόκλησης και εμπειρίας ζωή«!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ