«Το «Κ» το… ΚΑΛΟ»: Η νίκη ελπίδας του Ερμή Ζωνιανών, το ντέρμπι τίτλου στην Α2 και το… προφίλ της Νεάπολης

Ακόμα μία εκπομπή «Το «Κ» το… ΚΑΛΟ» με τους Κώστα Μεταξάκη και Κώστα Παπαδόπουλο έρχεται το βράδυ της Δευτέρας, ακριβώς στις 21:00 στο κανάλι του 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 στο YouTube.

Στο επίκεντρο της εκπομπής όλη η επικαιρότητα μετά από ένα γεμάτο σαββατοκύριακο σε εθνικό και τοπικό επίπεδο. Ο προπονητής του Ερμή Ζωνιανών, Μηνάς Πίτσος, θα φιλοξενηθεί στην εκπομπή και θα μιλήσει για τη μεγάλη νίκη ελπίδας επί του Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και τη μάχη της παραμονής στη Γ’ Εθνική.

Στη συνέχεια το ενδιαφέρον θα εστιαστεί στο ντέρμπι τίτλου στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ, με τον αρχισκόρερ του Ζαρού, Βασίλη Ξεκαρδάκη, αλλά και τον ποδοσφαιριστή της Ανάληψης, Γιώργο Βλάχο να τοποθετούνται για την αναμέτρηση που έρχεται.

ADVERTISING

Όπως κάθε Δευτέρα θα ακολουθήσουν οι καθιερωμένες προβλέψεις για τα ματς του σαββατοκύριακου στην Α1 ΕΠΣΗ, αλλά φυσικά και το σχόλιο του δημοσιογράφου της εφημερίδας «ΑΝΑΤΟΛΗ», Μάνου Μαρκάκη για τη ισοπαλία του ΑΟΑΝ με τον Αλμυρό και όλες τις εξελίξεις στη Γ’ Εθνική, αλλά και την ομάδα της Νεάπολης που θα τεθεί αντιμέτωπη με τον ΑΟ Τυμπακίου στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ