Η παραμονή περνάει από τις Αρχάνες: Το πρόγραμμα του Γιούχτα στον δεύτερο γύρο των play out

Μπορεί ο Γιούχτας να ηττήθηκε στη Ρόδο από τον Διαγόρα και να υποχώρησε κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, όμως εξακολουθεί να κρατάει στα χέρια του την υπόθεση παραμονή.

Η ομάδα των Αρχανών δεν εκμεταλλεύτηκε την ανωτερότητα και τις ευκαιρίες της στην Ρόδο, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τον Διαγόρα. Αυτό το αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με τις μεγάλες νίκες της Παναχαϊκής και του Παναθηναϊκού Β’ επί Αιγάλεω και Ολυμπιακού Β’ αντίστοιχα, έφεραν και πάλι την ομάδα του Κώστα Ανυνφαντάκη στην επικίνδυνη ζώνη, στο τέλος του πρώτου γύρου των play out.

Με πέντε παιχνίδια να απομένουν όμως ο Γιούχτας εξακολουθεί να έχει την κατάσταση στα χέρια του, αφού έχει να δώσει τρεις αγώνες στις Αρχάνες και δύο εκτός έδρας. Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» έχουν να υποδεχτούν τους άμεσους ανταγωνιστές τους, την Παναχαϊκή, τον Παναθηναϊκό Β΄ και την τελευταία αγωνιστική τον αδιάφορο Διαγόρα, ενώ εκτός έδρας ο Γιούχτας θα αντιμετωπίσει Αιγάλεω και Ολυμπιακό Β’.

Συνεπώς γίνεται εύκολα αντιληπτό πως αν ο Γιούχτας καταφέρει να κάνει το 3Χ3 μέσα στο «σπίτι» του, τότε οι πιθανότητες να βρίσκεται και του χρόνου στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία είναι πολύ μεγάλες. Σίγουρα πάντως αν οι αρχανιώτες έχουν την εικόνα που είχαν στο παιχνίδι της Ρόδου στους αγώνες μέσα στην έδρα τους, η δύναμη του κόσμου τους θα τους δώσει τη δύναμη να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα του Γιούχτα μέχρι το φινάλε:

[jsMatches id =”362077″ group_id=”17″ partic_id=”192293″ matchtype=”1″ emblems=”1″ display_name =”1″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P