Μια ήττα που χάλασε την γιορτή…

Ο Μοχός ξεπέρασε όλες τις δυσκολίες που βρήκε μπροστά του φέτος και παρέμεινε στην κατηγορία, όμως δεν μπόρεσε να το χαρεί όπως έπρεπε μετά την βαριά ήττα από την Δαμάστα.

Στην επιστροφή του Μοχού στην μεγάλη κατηγορία κανείς δεν περίμενε στην αρχή της σεζόν ότι η χρονιά θα εξελιχθεί με τόσο άγχος, αφού το ρόστερ έμοιαζε ικανό να πραγματοποιήσει η ομάδα μια καλή πορεία στην Α1 ΕΠΣΗ.

Οι τραυματισμοί, τα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να φταίει και τα αρνητικά αποτελέσματα άλλαξαν τις ισορροπίες από νωρίς, όμως ποτέ στον Μοχό δεν τα παράτησαν και πίστεψαν στο ρόστερ και στο καλό κλίμα της ομάδας.

Ο Αντώνης Λεκάκης με τα… εργαλεία που είχε στα χέρια του έκανε μεγάλη προσπάθεια να κρατήσει τον Μοχό ενωμένο και στην κατηγορία και το κατάφερε μετά το διπλό κόντρα στην ΑΕΚ την προηγούμενη εβδομάδα.

Το ματς με την Δαμάστα το περίμεναν όλοι, ώστε να χαρούν την επιτυχία μετά από τόσες δυσκολίες, ωστόσο έγινε το αντίθετο. Η ομάδα γνώρισε βαριά ήττα με 5-0.

Παρότι βαθμολογικά δεν επηρεάστηκε από την ήττα ο Μοχός, ψυχολογικά ήταν ένα βαρύ… πλήγμα, αφού ήθελαν το τελευταίο εντός έδρας ματς να το πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο.

Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες γνωρίζουν καλά τι δεν πήγε σωστά φέτος (εκτός από ατυχίες) και η επόμενη σεζόν θα είναι εντελώς διαφορετική για τον Μοχό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P