Γεννημένος πρωταθλητής ο Ν. Σουτζής: Σε τρία χρόνια κατέκτησε δύο πρωταθλήματα!

Ο ΑΟΤ μετά τη νίκη κόντρα στον Ηρόδοτο με 2-1 κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα στην Α1 ΕΠΣΗ έχοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Νίκου Σουτζή. 

Ο νεαρός τεχνικός παρότι βρίσκεται λίγα χρόνια σε πάγκους (μόλις 3) έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό όλων των συναδέλφων του αλλά και των ποδοσφαιριστών, αφού εκτός από την όρεξη που δείχνει για βελτίωση και εξέλιξη, έχει αποδείξει ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος του πρωταθλητισμού.

Ο Νίκος Σουτζής βρίσκεται τα τρία τελευταία χρόνια σε πάγκους ομάδων και ήδη έχει καταφέρει να πανηγυρίσει δύο πρωταθλήματα. Η αρχή έγινε με τον Ποσειδώνα, όπου με την ομάδα των Πατελών πανηγύρισε την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία μετά από πολλά χρόνια, δείχνοντας από τότε τις ικανότητες του.

Φέτος το εμπόδιο ήταν μεγαλύτερο. Ανέλαβε μια ομάδα που είχε υποβιβαστεί από την Γ’ Εθνική στην Α1 ΕΠΣΗ και είχε απέναντι του ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι η Ηρόδοτος.

Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή παρότι γνώριζε τις δυνατότητες της ομάδας του, δεν θέλησε να βάλει βάρος στους παίκτες του για το πρωτάθλημα κοιτάζοντας καθημερινά να βελτιώνεται η ομάδα στις προπονήσεις και να παίρνει τα παιχνίδια κάθε σαββατοκύριακο.

Το έργο του έγινε ακόμα δυσκολότερο, στις αρχές του καλοκαιριού και όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα, όπου ο ΑΟΤ λόγω μητρώου δεν αγωνιζόταν. Παρόλα αυτά η ηρεμία του και η πίστη που βγάζει προς του παίκτες κράτησε τον ΑΟΤ ενωμένο και πλέον τα αποτελέσματα του είναι γνωστά.

Η ομάδα της Μεσσαράς ήταν η πιο σταθερή σε όλο το πρωτάθλημα και δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α1 ΕΠΣΗ. Όλα τα credits πάνε ασφαλώς στον Νίκο Σουτζή αλλά και στους παίκτες του που ποτέ δεν επηρεάστηκαν ούτε από το μητρώο, αλλά ούτε από τα συνεχόμενα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών.

Ο Νίκος Σουτζής φαίνεται να είναι γεννημένος πρωταθλητής, αφού στα πρώτα του βήματα ως προπονητής έχει καταφέρει να πανηγυρίσει δύο τίτλους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P