«Διπλό» μισή παραμονή ψάχνει στην Ρόδο ο Γιούχτας

Το πιο κρίσιμο ματς μέχρι το επόμενο δίνει το μεσημέρι της Δευτέρας ο Γιούχτας στην Ρόδο κόντρα στον Διαγόρα (16:00 LIVE 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓) για την 5η αγωνιστική των play outs.

Με την ψυχολογία στα ύψη και την πίστη για το θετικό αποτέλεσμα η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη ταξίδεψε στην Ρόδο για να πάρει το διπλό, που ίσως σημάνει μισή… παραμονή, παρότι υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος μπροστά μας.

Ο Γιούχτας μετά την επική νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό Β’ θέλει να χτίσει ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων, ώστε να έχει το πάνω χέρι για την παραμονή στην κατηγορία.

Η προετοιμασία μέσα στην εβδομάδα συνεχίστηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα για το τεχνικό επιτελείο όπου βλέπει όλους τους παίκτες να προπονούνται κανονικά.

Εξαίρεση αποτελεί ο Φαζός, ο οποίος παραμένει εκτός ακολουθώντας θεραπείες αποκατάστασης, όπως και ο Γιουσέφ που έμεινε εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους.

Αναλυτικά η αποστολή: Πρινιωτάκης, Κόλλιας, Μπουρσέλης, Κόλα, Θεοδωράκης, Τσίρης, Κορνιλάκης, Τζανής, Πολυχρόνης, Δασκαλάκης, Bruce, Κίσσας, Μπουτσάκης, Λώλης, Νοικοκυράκης, Κωστανάσιος, Βρεττός, Αλεξόπουλος, Ορφανουδάκης, Ροβίθης.

Στα άλλα ματς της ημέρας, ένα ντέρμπι «αιωνίων» διαφορετικά από τα άλλα διεξάγεται στο Ρέντη.  Ολυμπιακός Β υποδέχεται (16:00, Action24) τον Παναθηναϊκό Β και το ζητούμενο είναι η νίκη για την παραμονή στην κατηγορία. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 15 βαθμούς, στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μαζί με την Παναχαϊκή. Οι Πατρινοί υποδέχονται το Αιγάλεω.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής: 

[jsMatchDayStat season_id=”362077″ matchday_id =”1108″ photo=”1″ teamname=”1″]

Η βαθμολογία: 

[jsStandings id =”362077″ columns =”played_chk;win_chk;draw_chk;lost_chk;diff_chk;gd_chk;point_chk;curform_chk;emblem_chk” display_name =”1″ display_legend =”1″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P