Μαν. Σκύβαλος: «Μας αφήνει γλυκόπικρη γεύση»

Γλυκόπικρη γεύση αφήνει στον ΑΟΑΝ το 2-2 με τον Αλμυρό όπως υποστήριξε ο Μανώλης Σκύβαλος στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του αγώνα.

Ο έμπειρος τεχνικός στις τοποθετήσεις του, τόνισε: «η γεύση είναι γλυκόπικρη, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα με ωραίο ποδόσφαιρο.

Εμείς από τη μεριά μας, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, χάσαμε και δύο πέναλτι και αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι να διαχειριστούμε το άγχος και τη πίεση που υπάρχει, γιατί σίγουρα υπάρχει όταν παίζεις για τη σωτηρία.

Αυτό θεωρώ πως μας στοίχισε σήμερα, χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, χάσαμε δύο πέναλτι και τόσες ευκαιρίες, είναι θέμα άγχους ξεκάθαρα. Θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να το διαχειριστούμε καλύτερα».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προχωράει για Παπάζογλου ο Γιούχτας

Ο Παπάζογλου είναι μια περίπτωση που κοιτάζουν στον Γιούχτα,...

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησάς με την αγαπημένη του Χρύσα ο Γιώργος Γιαγκιόζης

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με...

Ατύχημα για τον Μπέο: Έπεσε στο λιμάνι του Βόλου!

Γλίστρησε στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί σε σκάφος. Ατύχημα είχες...

Η θέση του Γιούχτα για την υπόθεση Βογιατζής

Ο Γιούτχας με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε δημόσια για το...