Πήρε τη νίκη γοήτρου η Μινωική, 2-1 τον Ανθεστίων

Σε μία αναμέτρηση χωρίς μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον η Μινωική πήρε τη νίκη με 2-1 επί του Ανθεστίωνα, παραμένοντας έτσι στην πρώτη επτάδα του βαθμολογικού πίνακα της Α1 ΕΠΣΗ.

14/04/2024 17:00
29η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Η Μινωική υποδέχτηκε στο γήπεδο «Περιφέρειας/Πανεπιστημίου» τον Ανθεστίωνα, σε ένα ματς που οι δύο ομάδες ήταν βαθμολογικά αδιάφορες, ήθελαν όμως να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα για το γόητρο, αλλά και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και είχαν τετ α τετ με τον Στακάκη στο ξεκίνημα του αγώνα, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας, ενώ απείλησαν και λίγο αργότερα, όταν και πάλι ο Στακάκης ελίχθηκε όμορφα, έκοψε στην περιοχή, με τον Κουρουγκιαβούρη να σουτάρει και τον γκολκίπερ να αποκρούει δύσκολα.

Το γκολ ήρθε για την Μινωική στο 23′ όταν ο Στακάκης έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Τζεβαμπινάς τελείωσε όμορφα τη φάση για το 1-0. Λίγο μετά ο Ανθεστίων έφυγε στην αντεπίθεση με τον Σαϊτάκη να πέφτει εντός περιοχής και τους φιλοξενούμενους να ζητάνε πέναλτι, με τον διαιτητή όμως να δείχνει «παίζεται».

ADVERTISING

Οι γηπεδούχοι μπόρεσαν στην επανάληψη να διπλασιάσουν το προβάδισμα τους, αφού ο Ρουμελιώτης έδωσε ωραία στον Σταυρακάκη που από κοντά έκανε το 2-0. Ο Ανθεστίων είχε τις δικές του φάσεις και μπόρεσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι με το μακρινό σουτ του Σαϊτάκη στο 88′ που κατέληξε στα δίχτυα. Λίγο πριν το φινάλε η ομάδα του Γιώργου Βλατά είχε κεφαλιά του Δάλλα, που πέρασε λίγο πάνω από την εστία, δεν υπήρχε όμως χρόνος για κάτι περισσότερο, με το 2-1 να μένει μέχρι τέλους.

Έτσι η Μινωική μένει στην 7η θέση, θέλοντας να τερματίσει εκεί τη φετινή της πορεία, ενώ και ο Ανθεστίων βρίσκεται με άνεση στη μέση της βαθμολογίας, μία αγωνιστική πριν το τέλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ