Πέρασε από το Πανεπιστήμιο ο Ζαρός και παρέμεινε στην κορυφή!

Ο Ζαρός επικράτησε του Δία στο Πανεπιστήμιο με 0-4  και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας και πάει με μικρό αβαντάζ στο ντέρμπι τίτλου με την Ανάληψη την επόμενη αγωνιστική. 

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”447037″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”447037″]

Πρώτη φάση στο ματς στο 8′, με τον Καπιζιώνη να παίζει γρήγορα, να βγάζει εξαιρετική πάσα στον Κοτζαδάκη, ο οποίος ολομόναχος έκανε το σουτ στη κίνηση, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Στο 16′ ένα σουτ του Καπιζιώνη πέρασε άουτ.

Επόμενη φάση ξανά για τον Ζαρό, με τον Κοτζαδάκη να κάνει το σουτ, τρία λεπτά αργότερα, απέκρουσε ο Μαστραντωνάκης. Στο 26′ ο Κωνσταντίνος Σαριδάκης δοκίμασε ένα σουτ στη κίνηση, πέρασε άουτ, με τον Δία να απειλεί στο 27′, με τον Χριστιανίδη να κάνει το σουτ, η μπάλα κόντραρε και βγήκε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Λιουδάκη.

Στο 31′ ο Καπιζιώνης έκανε ένα σουτ, όμως ήταν αρκετά άστοχο, ενώ στο 37′ ο Κοτζαδάκης έκανε ένα νέο σουτ, πέρασε άουτ. Έξι λεπτά αργότερα, ο Ζαρός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κοτζαδάκη, απόφαση που σήκωσε διαμαρτυρίες από την πλευρά των γηπεδούχων.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος, ευστοχώντας για το 0-1, σε ένα καίριο σημείο του αγώνα, με το σκορ αυτό να είναι και του πρώτου ημιχρόνου, σε ένα πρώτο μέρος που είχε αρκετή ένταση.

Στην πρώτη φάση της επανάληψης, ο Ζαρός βρήκε και δεύτερο γκολ στο 51ο λεπτό, όταν από ωραία ενέργεια του Κωνσταντίνου Σαριδάκη, εκείνος πάσαρε στον Φραγκιαδουλάκη, ο οποίος απέφυγε τον αντίπαλο του και με σουτ πέτυχε το 0-2!

Στο 58′ ο Γουργουλάς στη προσπάθεια του να διώξει, στέλνει την μπάλα άθελα του στο δοκάρι της ομάδας, όμως στην επαναφορά με ψυχραιμία και με το στήθος έδωσε στον τερματοφύλακα. Στο 70′ ο Σπανουδάκης δοκίμασε ένα σουτ, πήγε απελπιστικά άουτ, με τον Ζαρό να βρίσκει και τρίτο γκολ στο 72′, όταν από αδράνεια της άμυνας, ο Ξεκαρδάκης από κοντά «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του.

Στο 82′ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λυκούδη, στην αγκαλιά του τερματοφύλακα. Στο 86′ ο Ζαρός βρήκε και τέταρτο γκολ με τον Κοτζαδάκη με πλασέ, με το 0-4 να είναι το τελικό αποτέλεσμα!

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”447037″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P