Εντυπωσιακή ισοπαλία (4-4) για Κ19 Χανίων και Γιούχτα!

Ισόπαλο με το εντυπωσιακό 4-4 ολοκληρώθηκε το κρητικό ντέρμπι του πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2, ανάμεσα σε Χανιά και Γιούχτα.

Ο Γιούχτας έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και σήμερα στα Χανιά έδωσε τον τελευταίο του αγώνα, αποσπώντας την ισοπαλία απ’ την ομώνυμη ομάδα. Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 9’ με τον Κατσούρρι έπειτα από σπάσιμο του Ορφανουδάκη, με την ομάδα των Αρχανών να διπλασιάζει τα τέρματα της στο 14’ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντουλάκη.

Στο 59′ ο Σκοπελίτης μείωσε σε 1-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Πλανάκης), στο 62′ ο Λαδάς ισοφάρισε σε 2-2, ενώ στο 65′ ο Μπίτι έδωσε προβάδισμα στα Χανιά με 3-2. Στο 68′ ο Τσακίρης διαμόρφωσε το 4-2.

ADVERTISING

Στο 78’ ο Ντάγια σημάδεψε το δοκάρι έπειτα από σουτ χάνοντας την καλή ευκαιρία για γκολ, κάτι που μετουσιώθηκε στο 80’ έπειτα καταπληκτικό σουτ του Κατσούρρι. Η ισοφάριση για τους «πράσινους» ήρθε στο 85’ έπειτα από σέντρα του Ντουράκη και προβολή του Κατσούρρι ο οποίος πέτυχε τρία γκολ σήμερα, αποτελώντας ξεκάθαρα τον πιο κομβικό παίκτη στο ματς.

Στη τελευταία μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού στο 89′ ο Καρπαθάκης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας των Χανίων. Το παιχνίδι παρακολούθησε ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Γιούχτας Γιώργος Τουτζάρης, μιλώντας στα παιδιά μετά το τέλος δίνοντας τους συγχαρητήρια για την συνολική παρουσία τους στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Χανιά: Προεστάκης, Λυβιάκης (60′ Μπασάκης), Κανιαμός, Πλανάκης, Σκοπελίτης, Μαυρομάτης, Μπίτι, Τσακίρης, Λαγογιάννης (60′ Πετράκης, 86′ Τσάτσαρης), Λαδάς, Βενέτης

ADVERTISING

Γιούχτας: Δροσατάκης, Μαυροζαχαράκης, Γκίνι (64′ Δασκαλάκης), Περγαντής, Ντουλάκης Ν., Τσαβολάκης, Ντάγια, Τσαλόπουλος (74′ Ντουλάκης Ελ.), Ορφανουδάκης (64′ Κωστάκης), Κατσούρρι, Καρπαθάκης (90+1′ Κατσαρός)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ