Δεύτερη σερί νίκη για τον Πήγασο που εδραιώνεται στην πρώτη τετράδα

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο Πήγασος που επιβλήθηκε με 3-0 των Ελπίδων για την 24η αγωνιστική στη Β1 ΕΠΣΗ.

13/04/2024 18:00
24η αγωνιστική - Β1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Σε ένα ματς με πολλές ευκαιρίες και καλό ρυθμό ο Πήγασος πήρε το τρίποντο, επικρατώντας των Ελπίδων, επιβεβαιώντας την ανοδική πορεία στην οποία βρίσκεται. Ο Πήγασος μπήκε από νωρίς αποφασισμένος να πάρει το παιχνίδι και είχε στο 7ο λεπτό δοκάρι με τον Ρόσσου. Τρία λεπτά μετά ο Ζαμπετάκης σκόραρε για να βάλει σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους στο 10′.

Ο Πήγασος συνέχισε να χάνει ευκαιρίες, ενώ και οι Ελπίδες είχαν τις δικές τους στιγμές με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε με το 1-0 στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή, έχοντας μάλιστα και δεύτερο δοκάρι με τον Ζαμπετάκη. Τελικά το 2-0 ήρθε με τον Μουσταφά για τον Πήγασο, τέρμα το οποίο «έλυσε» τα πόδια των γηπεδούχων που πλέον είχαν σκορ νίκης στα χέρια τους.

Μάλιστα στο 81′ ο Ζαμπετάκης χτύπησε ξανά για να κάνει το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ, αφού στο 86΄ ο Σταυρακάκης δεν εκμεταλλεύτηκε την τεράσια ευκαιρία που το δόθηκε, αστοχώντας σε πέναλτι. Με αυτή τη νίκη ο Πήγασος εδραιώνεται στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, ενώ οι Ελπίδες κοιτάνε ήδη τη συνέχεια.

ADVERTISING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ