Μόνο να κερδίσει έχουν στα Καλέσσα οι Νέοι Ηροδότου

Οι ταλαντούχοι «μπλε» πηγαίνουν χωρίς άγχος στην έδρα του μεγάλου φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό.

Οι ταλαντούχοι «μπλε» που έφτασαν μια ανάσα από μια τεράστια νίκη κόντρα στους επίδοξους πρωταθλητές στη… ματσάρα της χρονιάς την Κυριακή το βράδυ 25 Φεβρουαρίου στο «Γιάννης Σκουρέλλος» (αν και προηγήθηκαν με 2-0 και 4-2 τελικά γνώρισαν την ήττα με 4-5(!) στο 90+4′) θέλουν να συνεχίσουν την εξαιρετική πορεία που πραγματοποιούν στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος (τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια) και να παραμείνουν σε τροχιά πρώτης πεντάδας.

Ο Δημήτρης Τριβιζαδάκης που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη 2η φάση του UEFA Α’ που ολοκληρώθηκε στα μέσα της τρέχουσας εβδομάδας στο Ηράκλειο μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, πλην του Κώστα Καράπαπα.

Ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός με έφεση στο σκοράρισμα μέσω των στημένων φάσεων θα βρίσκεται στην Αθήνα λόγω οικογενειακής του υπόθεσης και δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών. Η ώρα του αγώνα άλλαξε και μετατέθηκε από τις 12:00 που είχε οριστεί αρχικά στις 17:00.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P