Οδηγός του Μαρτινέγκο το πρώτο ημίχρονο με τον Μαραθώνα

Οδηγός για τη συνέχεια για τους «κιτρινόμαυρους» είναι αναμφίβολα η εκπληκτική απόδοση στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Μαραθώνα.

Ακόμα μία δύσκολη αναμέτρηση περιμένει το Μαρτινέγκο που αγωνίζεται στο Λίντο με αντίπαλο τη δυνατή Θέρισσο. Αν πάντως η ομάδα του Παναγιώτη Κορδονούρη έχει την απόδοση που έδειξε στο πρώτο κομμάτι του αγώνα με τον Μαραθώνα, τότε πραγματικά δεν έχει να φοβάται τίποτα και κανέναν.

Για 45′ το Μαρτινέγκο έβαλε στο… καναβάτσο τον πρωτοπόρο, μέσα από εκπληκτικό, κυριαρχικό ποδόσφαιρο, που είχε φτάσει το σκορ στο 4-1! Βέβαια στη συνέχεια μίλησε η εμπειρία των φιλοξενούμενων, που κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση, ωστόσο δεν παύει αυτή η εμφάνιση των «κιτρινόμαυρων» να γεμίζει την ομάδα με πίστη και αισιοδοξία για τη συνέχεια.

ADVERTISING

Το Μαρτινέγκο δείχνει πως έχει όλες τις δυνατότητες και το ταλέντο για να κάνει σπουδαία πράγματα, του λείπει όμως η εμπειρία και σε ορισμένες στιγμές η συγκέντρωση. Σε κάθε περίπτωση έχει πολλά να πάρει από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι και πηγαίνει να αντιμετωπίσει τη Θέρισσο, γνωρίζοντας πως έχει τη δυνατότητα για ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ