
Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου στον 2ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ.
Παιχνίδι δίχως ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι αυτό που γίνεται στο Ατσαλένιο, με τον Κεραυνό να αντιμετωπίζει στην κοινή τους έδρα τα Δειλινά, σε ένα ματς κυρίως για το γόητρο.
Κάτι παρόμοιο ισχύει και στο παιχνίδι του Μαρτινέγκο, οπού τα Κανάρια που έχουν αποχαιρετήσει την κατηγορία υποδέχονται τις Ασίτες, που έχουν σχεδόν εξασφαλίσει την παραμονή.
Αντίθετα τεράστιας σημασίας για τους φιλοξενούμενους είναι το παιχνίδι του Αετού Ανωγείων με τη Γαρίπα, με το σύνολο του Ζ. Ντουλάκη να καίγεται για τη νίκη που θα δώσει μεγάλη βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής, καθώς η Παλιανή ακολουθεί μόλις δύο βαθμούς πίσω.
Το πρόγραμμα της αγωνιστικής:
[jsMatchDayStat season_id=”349787″ matchday_id =”1055″ photo=”1″ teamname=”1″]
Η βαθμολογία:
[jsStandings id =”349787″ group_id =”13″ columns =”played_chk;win_chk;draw_chk;lost_chk;diff_chk;gd_chk;point_chk;curform_chk;emblem_chk” display_name =”1″ display_legend =”1″]