Επιτέλους νίκη για τα Δειλινά, 0-1 στις Ασίτες

Σχεδόν δύο μήνες χρειάστηκαν να περάσουν, ώστε τα Δειλινά να επιστρέψουν στις Ασίτες και όπως στην τελευταία τους επίσκεψη, να φεύγουν με μεγάλο διπλό με 0-1!

10/04/2024 18:30
22η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 2ος όμιλος

Στατιστικά παίκτη

    18' ΓΚΟΛ Γιακουμάκης Αλέξανδρος

ADVERTISING

Ένα μεγάλο διπλό που επί της ουσίας βάζει τέλος σε κάθε συζήτηση για την παραμονή στην κατηγορία πήραν τα Δειλινά, που σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 22η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ επιβλήθηκαν με 1-0 μέσα στις Ασίτες.

Το γκολ που τελικά έκρινε το παιχνίδι για λογαριασμό των φιλοξενούμενων ήρθε στο 18ο λεπτό, με τον Αλέξανδρο Γιακουμάκη να σουτάρει δυνατά μέσα από την περιοχή για να κάνει το 0-1. Τα Δειλινά είχαν επίσης καλές στιγμές με Ψωμά, Γιακουμάκη και Χριστοφή.

Στην επανάληψη οι Ασίτες προσπάθησαν να αντιδράσουν, με τον Κοπιδάκη να έχει δύο καλές στιγμές, στις οποίες ο Αγγελιδάκης «φώναξε» παρών, κρατώντας το μηδέν στην εστία του. Το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος και χαρίζει ένα πολύτιμο τρίποντο ψυχολογίας στα Δειλινά, στην πρώτη νίκη του Άγγελου Λυριτζή στον πάγκο του συλλόγου, που αποβάλει το άγχος για την παραμονή στην κατηγορία.

ADVERTISING

Αλλαγές

23'
46'
85'
90'
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
90'
ΔΗΜΟΦΙΛΗ