«Άλωσε» την Πόμπια η Θέρισσος!

Με τον καλύτερο τρόπο απάντησε η Θέρισσος μετά την ήττα στο ντέρμπι κορυφής, αφού κατάφερε να πάρει σπουδαίο τρίποντο μέσα στην Πόμπια, επικρατώντας με 1-4 του Κόρακα!

10/04/2024 17:30
23η αγωνιστική - Β2 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Από μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος πέρασε η Θέρισσος και μάλιστα από ένα γήπεδο στο οποίο είχε ηττηθεί με το βαρύ 5-0 πριν από λίγες εβδομάδες.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους φιλοξενούμενους, αφού μόλις στο 3ο λεπτό ο Νίκος Κοκοσάλης με μία εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ έβαλε μπροστά τη Θέρισσο, εκτελώντας άψογα από πλάγια θέση για το 0-1.

Αυτό το γκολ έδωσε ψυχολογία στην ομάδα του Λευτέρη Κοκοσάλη, η οποία κάνοντας ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο κατάφερε να βρει και δεύτερο γκολ, με τον Μουλακάκη να πλασάρει άψογα για το 0-2 στο 36΄, δίνοντας ισχυρό προβάδισμα στη Θέρισσο, πριν την ανάπαυλα.

ADVERTISING

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι, με τη δύναμη της έδρας τους έβγαλαν αντίδραση και μπόρεσαν να επιστρέψουν στο ματς με τον Μαρκάκη να μειώνει σε 1-2 στο 65′. Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά, με τον Κόρακα να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης με όλες του τις δυνάμεις, με τον Μαρκάκη να φτάνει πολύ κοντά σε ένα δεύτερο προσωπικό τέρμα, όμως στάθηκε άτυχος, καθώς η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι.

Αφού η Θέρισσος κράτησε στην πίεση του Κόρακα, στα τελευταία λεπτά κατάφερε να δώσει θριαμβευτικό τόνο στη νίκη της. Ο Σκούρας ήταν εκείνος που με τρομερό φάουλ έκανε το 1-3 στο 77′, ενώ ο ίδιος παίκτης με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-4!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ