Γ’ Εθνική: Ψαρίδης στο ντέρμπι στον Άγιο Νικόλαο – Οι διαιτητές της 31ης αγωνιστικής

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ γνωστοποίησε τους ορισμούς των διαιτητών στους αγώνες της 31ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η αγωνία κορυφώνεται στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, με τη μάχη για τον τίτλο να έχει κριθεί, αλλά αυτή της παραμονής να κλέβει τις εντυπώσεις.

Στο κρητικό ντέρμπι του ΑΟΑΝ με τον Αλμυρό ορίστηκε διαιτητής από την Αθήνα και συγκεκριμένα ο Χαράλαμπος Ψαρίδης. Στο καθοριστικό ματς του Ερμή Ζωνιανών με τον Απόλλωνα ορίστηκε ο Μπαλαχούτης από τον Πειραιά, ενώ στο ματς της Επισκοπής με τον Φωστήρα διαιτητής θα είναι ο Κουκλάκης από τα Χανιά.

Τέλος, το ματς του ΠΟΑ στον Πειραιά με τον Ατρόμητο ορίστηκε ο Αρβανίτης από την Αθήνα.

Αναλυτικά οι ορισμοί της 31ης αγωνιστικής:

Ερμής Ζωνιανών – Απόλλων Σμύρνης: Μπαλαχούτης Γέωργιος (Πειραιώς), Παπαδόπουλος Παύλος (Πειραιώς), Παγουρτζής Δημήτριος (Πειραιώς).

Άρης Πετρούπολης – Προοδευτική: Σαφούρης-Αργυρόπουλος Κωνσταντίνος (Σερρών), Τσούκας Παναγιώτης (Αρκαδίας), Ευσταθίου Γεώργιος (Αρκαδίας).

Ελλοπιακός – Χαϊδάρι: Κολορίζος Επαμεινώνδας (Φθιώτιδας), Δεμερτζής Ευάγγελος (Δυτικής Αττικής). Οβάκογλου Ευάγγελος (Χανίων).

Ηλυσιακός – Περαμαϊκός: Δρακωνάκης Εμμανουήλ (Ηρακλείου), Κουλοχέρης Ιωάννης (Ανατολικής Αττικής), Δρίβηλας Σωτήριος (Αχαϊας).

Εθνικός – Πανιώνιος: Ξηρογιάννης Στέφανος (Βοιωτίας), Σούζας Κωνσταντίνος (Ανατολικής Αττικής), Πλάκας Χρήστος (Δυτικής Αττικής).

ΑΟΑΝ – Αλμυρός: Ψαρίδης Χαράλαμπος (Αθηνών) Μαρκαντωνάτος Σταύρος (Αθηνών), Κουκόπουλος Βασίλειος (Αθηνών).

Ατρόμητος Πειραιά – ΠΟΑ: Αρβανίτης Κωνσταντίνος (Αθηνών), Τζέλος Νικόλαος (Αθηνών), Παπαηλίας Γεώργιος (Αθηνών).

Επισκοπή – Φωστήρας: Κουκλάκης Αντώνιος (Χανίων), Τίκας Θεόδωρος (Χανίων(, Βραγκού Αικατερίνη (Χανίων).

ΑΟ Υπάτου – Αγία Παρασκευή: Τριγάζης Αναστάσιος (Αν. Αττικής), Λαμπροπούλου Σταυρούλα (Πειραιώς), Τριανταφυλλίδης Αρχιμήδης (Πειραιώς).

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P