Να συνεχίσουν την ανοδική πορεία οι φορμαρισμένες Δαφνές!

Το καλύτερο της σερί «τρέχει» αυτή την περίοδο η ομάδα των Δαφνών που πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο με τον Μιχάλη Τζανάκη στον πάγκο.

Με δυσκολίες και πολύ κόπο «χτίστηκε», ουσιαστικά από το μηδέν, η φετινή ομάδα των Δαφνών, που στην πλειοψηφία της αποτελείται από νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, αλλά και κάποιους πιο έμπειρους που βρίσκονται πάντα δίπλα στον σύλλογο.

Η αρχή δεν ήταν εύκολη, αφού μέχρι τα νεαρά παιδιά που απαρτίζουν το ρόστερ να έρθουν σε ετοιμότητα χρειάστηκε χρόνο και υπομονή. Ωστόσο στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν οι Δαφνές αποτελούν ίσως την πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, δείχνοντας ανταγωνιστικό πρόσωπο και μάλιστα μέσα από το καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε όλους τους αντιπάλους, ακόμα και την πρωταθλήτρια Χαραυγή!

ADVERTISING

Η δουλειά του Μιχάλη Τζανάκη αποδίδει καρπούς, με τις Δαφνές να μετρούν τρεις συνεχόμενες νίκες. Στα τέσσερα ματς που απομένουν οι Δαφνές θα επιδιώξουν να τελειώσουν όσα καλύτερα γίνεται τη χρονιά, με τις βάσεις για κάτι καλό να έχουν ήδη τοποθετηθεί!

Ένα δύσκολο τεστ περιμένει αυτό το Σάββατο, καθώς θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο Αρκαλοχώρι απέναντι στον πολύ δυνατό ΟΦΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ