Πρωτοφανής επίθεση του προέδρου της Παναχαϊκής στους παίκτες χαρακτηρίζοντάς τους… τουρίστες!

«Επίθεση» με απίθανους χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε μέσα από τον λογαριασμό σου σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Γιώργος Μπάρλος, χαρακτηρίζοντάς τους παίκτες της Πατρινής ομάδας «τουρίστες»!

Στην ανάρτηση του, αναφέρει χαρακτηριστικά: «22-2-2020 η ομάδα μας κατέρρεε προς το Α τοπικό. Με υπεράνθρωπες προσπάθειες και δαπανώντας τεράστια ποσά καταφέραμε να στήσουμε μία δομή μ’ όλες τις παροχές προς τους παίκτες και την ομάδα γενικότερα, καθώς επίσης να έχουμε αποπληρώσει και το 60 -70 τοις εκατό των ενεργών συμβολαίων για τη φετινή σεζόν ενώ δεν υπήρχε καν πρωτάθλημα.

Δίνω το λόγο της τιμής μου ότι αυτοί οι τουρίστες που δε σέβονται ίχνος από την ιστορία της ομάδας μας και από τους κόπους της εν λόγω διοίκησης θα παραδειγματιστούν έτσι όπως τους αρμόζει, τα λόγια τελείωσαν καθώς τελείωσε και η υπομονή όλων μας.

Η διοίκηση τους έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη και σαν αντάλλαγμα λάβαμε την αδιαφορία τους και τη μετατόπιση ευθυνών.

Τώρα λοιπόν θα δουν όλοι τους την άλλη όψη μου αυτή που ποτέ δεν ήθελα να τους δείξω. Με λυπεί να βλέπουμε παίκτες χωρίς εγωισμό και μπέσα . Λυπάμαι πραγματικά αλλά τώρα θα λυπηθούν και αυτοί μαζί με όλους εμάς , τα λόγια και οι υποσχέσεις έλαβαν τέλος σήμερα».