«Βράζουν» στον ΑΟΑΝ για την «φιλοξενία» της Επισκοπής (pics)

Ο ΑΟΑΝ είναι από τις ομάδες, που ανεξαρτήτως έδρας, μετά από κάθε παιχνίδι, εκδίδουν ανακοίνωση, ευχαριστώντας την γηπεδούχο ομάδα για τη φιλοξενία, κάτι αντίστοιχο δεν συνέβη στο χθεσινό κρητικό ντέρμπι με αντίπαλο την Επισκοπή και οι άνθρωποι της ομάδας του Αγίου Νικολάου είχαν τους… λόγους τους.

Όπως αναφέρουν διοικούντες του ΑΟΑΝ, δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία που τους παρείχε η διοίκηση της Επισκοπής, ενώ συνεχώς, με διάφορα «τεχνάσματα», ταλαιπώρησαν φίλους της ομάδας αλλά και ανθρώπους της διοίκησης, οι οποίοι βρέθηκαν στο γήπεδο.

Όπως «καταγγέλλουν» άνθρωποι που βρέθηκαν εχθές στο γήπεδο της Επισκοπής, παρ’ ότι υπήρχαν αρκετά καθίσματα κενά τόσο πριν όσο και μετά την έναρξη του παιχνιδιού, τους απομάκρυναν συνεχώς από τις θέσεις τους, λέγοντάς τους πως οι θέσεις ήταν… πιασμένες, ενώ μάλιστα την «καταγγελία» τους, την συνοδεύουν με τις παρακάτω φωτογραφίες, στις οποίες διακρίνονται οι κενές θέσεις.

Στις παρακάτω δύο φωτογραφίες διακρίνονται τα κενά καθίσματα σε θέσεις όπου θέλησαν να καθίσουν άνθρωποι και διοικούντες, αλλά δεν τους επιτράπηκε, με την πρόφαση πως τα εισιτήρια για τις συγκεκριμένες θέσεις, είχαν ήδη πωληθεί.

Στην παρακάτω φωτογραφία, η… γωνία που τοποθετήθηκαν φίλοι και διοικούντες του ΑΟΑΝ, όπου δεν υπάρχουν ούτε καν πλαστικά καθίσματα, για να καθίσουν:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P