Νεκ. Στάθης: «Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής – Μακάρι να μείνουν όλες οι κρητικές ομάδες»

Στο τέλειο ημίχρονο που έκανε ο ΑΟΑΝ και του έδωσε προβάδισμα με 3-0 στάθηκε ο άμεσος συνεργάτης του Μανώλη Σκύβαλου,Νεκτάριος Στάθης. 

Ο έμπειρος προπονητής τόνισε ότι ο ΑΟΑΝ έκανε το ιδανικό πρώτο μέρος και θα μπορούσε να είχε πετύχει ακόμα ένα γκολ με τις φάσεις που έκανε.

Παράλληλα μίλησε και για την επανάληψη και για το γεγονός ότι ο ΑΟΑΝ έπαιζε με 9 παίκτες, λέγοντας πως οι ποδοσφαιριστές έκαναν κατάθεση ψυχής και πήραν ένα μεγάλο τρίποντο.

Τέλος ευχήθηκε να σωθούν όλες οι κρητικές ομάδες και να αυξηθεί ο αριθμός τους τη νέα χρονιά.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Κάναμε νομίζω ιδανικό πρώτο ημίχρονο. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, το διαχειριστήκαμε καλά, δεν δώσαμε φάσεις στον αντίπαλο και πετύχαμε τρία γκολ. Με τις φάσεις που είχαμε θα μπορούσαμε και τέταρτο και κλε΄σαμε ιδανικά το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος έγινε ένα ματς ροντέο, καθώς μείωσε νωρίς η Επισκοπή, μείναμε με παίκτη λιγότερο και στην πορεία μείναμε με εννέα. Νομίζω το διαχειριστήκαμε καλά, τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους, καθώς είναι τεράστια νίκη για εμάς.

Ίσως είναι ο πιο δύσκολος όμιλος. Όλες οι ομάδες είναι καλές, είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Μακάρι να σωθούν όλες οι κρητικές ομάδες και να είμαστε περισσότερες τη νέα χρονιά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P