Πέρασε με «τεσσάρα» από τις Μοίρες και μείωσε στους 3 την απόσταση από τον Ρωμανό!

Μπορεί να αγχώθηκε στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν πάτησε φρένο ούτε στην Μεσσαρά κερδίζοντας με 4-0 τις Μοίρες μειώνοντας ακόμα περισσότερο την διαφορά από την 3η θέση δύο στροφές πριν το φινάλε της σεζόν.

07/04/2024 16:30
28η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Οι Μοίρες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2ο λεπτό έχασαν τεράστια ευκαιρία για να κάνουν το 1-0, όμως η κεφαλιά του Τραορέ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κορνηλάκη. Στο 5′ οι γηπεδούχοι έχασαν μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία με τον Πολυχρονάκη να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Ο ΠΑΟΚ μετά που βρήκε τα πατήματα του στον αγωνιστικό χώρο δημιούργησε την πρώτη ευκαιρία την οποία έκανε γκολ ο Σεραφειμίδης. Οι φιλοξενούμενοι πήραν… αέρα μετά το γκολ και προσπάθησαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, όμως οι χαμένες ευκαιρίες των Κουράκη-Λυδάκη και Μανουσάκη δεν βρήκαν στόχο.

Από την άλλη οι Μοίρες έχασαν μια ακόμα κλασσική ευκαιρία με τον Στέλιο Καργάκη για να φέρουν το ματς στα ίσα. Λίγο πριν βγει το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 44′ ο Μανουσάκης βρήκε δίχτυα κάνοντας το 0-2 στέλνοντας τον ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια με ένα ισχυρό προβάδισμα.

ADVERTISING

Στην επανάληψη οι Μοίρες των πολλών απουσιών έμειναν από δυνάμεις και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ, αφού στο 47′ ο Κουράκης με σουτ έγραψε το 0-3. Από εκεί και μετά οι φιλοξενούμενοι έκαναν σωστή διαχείριση καταφέρνοντας να πετύχουν μάλιστα και τέταρτο γκολ στο 87′ με τον Κουράκη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Με τη νίκη αυτή ο ΠΑΟΚ μείωσε στους τρεις βαθμούς την διαφορά από τον τρίτο Ρωμανό που έμεινε στο 0-0 με τον Εργοτέλη…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ADVERTISING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ