Ισοπαλία χωρίς σκορ στο Μαρτινέγκο με κορυφαίο Σαβουϊδάκη!

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Ρωμανό, σε ένα ματς που αμφότερες οι ομάδες είχαν τις στιγμές του για να πάρουν το παιχνίδι, πλήρσαν όμως την αστοχία τους, αλλά και την εξαιρετική παρουσία των δύο τερματοφυλάκων!

07/04/2024 16:30
28η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Πολύ καλός ήταν ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται ανοικτά, δίχως σκοπιμότητες. Κοντά στο γκολ έφτασε ο Εργοτέλης στο 30′ με τον Χότζα να σημαδεύει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ντίσα να μην μπορεί να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι.

Οι «κιτρνόμαυροι» είχαν δύο ακόμη καλές στιγμές, με τον Παναγιώτη Τάγγινη να βγαίνει απέναντι στον Σαβουϊδάκη, ο οποίος και στις δύο περιπτώσεις έδρασε εγκαίρως και αποσόβησε τον κίνδυνο, με τον έμπειρο τερματοφύλακα να κάνει συνολικά μία μεγάλη εμφάνιση στην επανεμφάνιση του μετά από καιρό.

Η εικόνα άλλαξε στην επανάληψη με τον Ρωμανό να είναι εκείνος που πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχε τις σημαντικότερες στιγμές του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ με κεφαλιά του Ανυφαντάκη στο 60′, ενώ σπουδαία απόκρουση έκανε λίγο αργότερα ο Μιράσι για να στερήσει από τον Κρανιωτάκη το να σκοράρει.

ADVERTISING

Η ένταση ανέβηκε στα τελευταία λεπτά με τις δύο ομάδες να τελειώνουν με παίκτη λιγότερο, αφού ο Ανυφαντάκης αποβλήθηκε στο 75′ με απευθείας κόκκινη, ενώ ο Πλατοκούκης είδε και εκείνος τον δρόμο για τα αποδυτήρια, με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 80′.

Ο Ρωμανός είχε χρυσή ευκαιρία να πάρει το τρίποντο στις καθυστερήσεις, καθώς κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ιπποκράτης Κομνηνός, σημάδεψε όμως το δοκάρι, στο σουτ που επιχείρησε στο 92ο λεπτό και κάπως έτσι το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ