Πέρασε από την έδρα των Ελπίδων και «κλειδώνει» την 3η θέση ο Αστέρας Μυρτιάς

Με το τρίποντο και σκορ 0-3, έφυγε από την έδρα των Ελπίδων ο Αστέρας Μυρτιάς, ο οποίος «κλειδώνει» την 3η θέση στη Β1 ΕΠΣΗ.

07/04/2024 12:00
23η αγωνιστική - Β1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Ακόμα μία νίκη πανηγύρισε ο Αστέρας Μυρτιάς που έφυγε νικητής από το γήπεδο των Ελπίδων, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής στη Β1 ΕΠΣΗ.

Σε ένα αρκετά καλό πρώτο μέρος οι Ελπίδες μπήκαν δυνατά και έχασαν ευκαιρια με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κωστάκη που πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι, ενώ ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να σκοράρει σε τετ-α-τετ λίγα λεπτά αργότερα.

Από την πλευρά του ο Αστέρας Μυρτιάς κατάφερε να σκοράρει στο 23′ με τον Νίκο Κοτζιά, ένα γκολ όμως που δεν μέτρησε, καθώς ο σκόρερ υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ, με τους φιλοξενούμενους να μην συμφωνούν με την απόφαση του διαιτητή. Ωστόσο ο ίδιος παίκτης δεν το έβαλε κάτω και λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, στο 40′ ήταν ο άνθρωπος που έκανε το 0-1, με τον Νίκο Κοτζιά να βάζει σε θέση οδηγού τον Αστέρα Μυρτιάς σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο.

ADVERTISING

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και πέτυχαν δεύτερο γκολ με τον Τζιράκη στο 58′ που επί της ουσίας έκρινε την αναμέτρηση, αφού ανέβασε το προβάδισμα του Αστέρα στα δύο τέρματα, κάνοντας πολύ δύσκολο το έργο των Ελπίδων.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με τον Στεφανάκη να κάνει στο 73′ το 0-3. Με αυτό το τρίποντο ο Αστέρας Μυρτιάς έφτασε στους 47 και δείχνει πως πολύ δύσκολα θα απειληθεί για την τρίτη θέση της βαθμολογίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ