Ισόπαλοι στο Θραψανό, Ηρακλής Νιπιδιτού και Δόξα Ηρακλείου

Ηρακλής Νιπιδιτού και Δόξα Ηρακλείου, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, στο γήπεδο του Θραψανού για την 22η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, βρήκε δύο γκολ η Δόξα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

06/04/2024 16:30
22η αγωνιστική - Β2 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Η Δόξα Ηρακλείου έχασε ευκαιρία μόλις στο 5ο λεπτό με τον Καλογεράκη να μην μπορεί να βρει στόχο, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Κουκάκης από κοντά έκανε το 1-0 για τον Ηρακλή Νιπιδιτού. Οι γηπεδούχοι, βρήκαν και δεύτερο τέρμα, στο 14’ με τον Χρηστάκη να «γράφει» το 2-0.

Η Δόξα έψαξε την αντίδραση, ο Πατεράκης από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει στο 27’, ενώ ο Σίσκος στο 31’ έκανε ένα σουτ, το οποίο το απέκρουσε ο Μαυρίδης.

Στην επανάληψη, ο Φρέσκος στο 52’ έχασε καλή ευκαιρία αλλά δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 77’ νέα καλή στιγμή για τον Ηρακλή Νιπιδιτού, με τον Κουκάκη από καλή θέση να πλασάρει αλλά ο Φρέσκος έκανε… ηρωικό τάκλιν και απομάκρυνε.

ADVERTISING

Η Δόξα στο τελευταίο δεκάλεπτο, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, στο 81’ ο Μονιάκης από κοντά έκανε το 2-1, ενώ στο 84’ ο Καλογεράκης, ισοφάρισε σε 2-2.

Ο Ηρακλής Νιπιδιτού δύο λεπτά αργότερα σπατάλησε τεράστια ευκαιρία με τον Φουντεδάκη να μην βρίσκει στόχο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ADVERTISING

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠΙΔΙΤΟΥ
ΔΟΞΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Αρχικές συνθέσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ