Τρίποντο για την Αγία Βαρβάρα με «καυτό» Γιαλιτάκη!

Σε ένα όμορφο παιχνίδι η Αγία Βαρβάρα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιαλιτάκη που σημείωσε «καρέ» τερμάτων, επιβλήθηκε με 4-2 των αξιόμαχων Καναριών, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ.

06/04/2024 17:00
23η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 2ος όμιλος

ADVERTISING

Η Αγία Βαρβάρα ξεκίνησε στα «κόκκινα» το παιχνίδι και πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων μέσα σε περίπου δέκα λεπτά! «Καυτός» μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Γιάννης Γιαλιτάκης, ο οποίος με τέρματα στο 5′, το 9′ και το 11′ πέτυχε ένα από τα πιο γρήγορα χατ τρικ της σεζόν, βάζοντας από πολύ νωρίς βάσεις νίκης για την ομάδα του.

Τα Κανάρια μετά το αρχικό σοκ, μπόρεσαν να βγάλουν αντίδραση και μείωσαν το σκορ με προσπάθεια του Ντολάνι στο 19ο λεπτό, που έκανε το 3-1. Παρόλα αυτά ο Γιαλιτάκης ήταν πραγματικά «on fire» και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, πέτυχε το τέταρτο προσωπικό του γκολ, για να ανεβάσει και πάλι στα τρία τα γκολ της διαφοράς, 4-1.

Ο ρυθμός στην επανάληψη δεν άλλαξε με τα Κανάρια να αγωνίζονται με στόχο να πετύχουν γκολ, δίχως να επηρεάζονται από την τροπή που πήρε το ματς ή τη μεγάλη διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα. Οι ευκαιρίες από τις δύο ομάδες ήταν πολλές από τις δύο πλευρές, με το σύνολο του Γιώργου Φιολιτάκη να έχει φάσεις με τους Παπαγγελή, Γιαλιτάκη, Ανδρικάκη, Σόρα και Κουκλίδη, με το σκορ να μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο και από τις δύο πλευρές.

ADVERTISING

Τα Κανάρια, παρότι στο 50′ έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώςο Φθενάκης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα, δεν τα παράτησαν και κατάφεραν μάλιστα με τον Βγόντζα λίγο πριν το τέλος να πετύχουν το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό 4-2. Με αυτή τη νίκη η Αγία Βαρβάρα παραμένει στη 2η θέση και περιμένει να δει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του Αγίου Δημήτριου που παίζει απέναντι στην Παλιανή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ