Σπουδαία νίκη με ανατροπή σε ματσάρα με εννέα γκολ για τους Νέους Ηροδότου!

Οι Νέοι Ηροδότου με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησαν του Ερμή Ατσαλένιου στο «Γ. Σκουρέλος» με το εντυπωσιακό 6-3 και συνέχισαν με νίκη την πορεία τους στο πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣΗ! Οκτώ γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος! 

06/04/2024 14:00
22η αγωνιστική - Β2 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους, με τους Νέους Ηροδότου να χάνουν τις σημαντικότερες, μεταξύ άλλων και ένα δοκάρι στο 8′ με τον Καράπαπα και τελικά πριν το τέλος του ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, όπου το αξιοποίησε ο Χατζηκυριάκος (το κέρδισε ο ίδιος) στο 44′ για το 0-1.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι για την ανατροπή και την πέτυχαν! Στο 58′ ο Καράπαπας έφερε το παιχνίδι στα ίσα, δίνοντας… ορμή στην ομάδα του, η οποία πέντε λεπτά αργότερα βρήκε και δεύτερο τέρμα με τον Τσούκαλη, ολοκληρώνοντας την ανατροπή.

Οι Νέοι Ηροδότου έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους, βρήκαν και τρίτο γκολ με τον Μιχελάκη στο 70′ παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη. Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί και βρήκαν και τέταρτο γκολ με τον Τσούκαλη στο 80′, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του.

ADVERTISING

Οι δύο ομάδες πέτυχαν ακόμη δύο γκολ, με τον Κουρουγκιαβούρη να σημειώνει το πέμπτο για την ομάδα του στο 85′, τον Καλαμιώτη το 6ο στο 88′, ενώ ο Ερμής Ατσαλένιου σκόραρε με τους Ρουμπάκη στο 81′ και Μαυρογιάννη στο 88′.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ