Α2 ΕΠΣΗ – 1ος Όμιλος: Να ανέβει ξανά στην κορυφή ο Ζαρός – Δύσκολες αποστολές για τις ομάδες της «ουράς»

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται η 24η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ.

Να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή μετά τη χθεσινή νίκη της Ανάληψης, θέλει ο Ζαρός που είναι το φαβορί απέναντι στον Κόροιβο, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη για την παραμονή και δεν θα παραδοθεί εύκολα.

Νωρίτερα, ξεκινάει το πρόγραμμα της ημέρας με το παιχνίδι της Ομόνοιας με το Λίντο, στο οποίο οι γηπεδούχοι έχουν το μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να δώσουν συνέχεια μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ζαρού μεσοβδόμαδα.

Παρόμοια είναι η κατάσταση στο παιχνίδι στους Βόρρους, με τη Φαιστό να θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα για την κατάληψη της 3ης θέσης, ενώ ο Παναθηναϊκός Ηρακλείου «καίγεται» για τους βαθμούς στη μάχη της παραμονής.

Το κίνητρο είναι σαφώς μεγαλύτερο για τον φιλοξενούμενο και στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την αγωνιστική, αυτό του Αλόγου με τον Δία, με την ομάδα του Νίκου Μαστορίδη να θέλει τη νίκη που θα την κρατήσει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ το Άλογο παίζει για το γόητρο και την ιστορία του.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

[jsMatchDayStat season_id=”349787″ matchday_id =”1046″ photo=”1″ teamname=”1″]

Η βαθμολογία:

[jsStandings id =”349787″ group_id =”12″ columns =”played_chk;win_chk;draw_chk;lost_chk;diff_chk;gd_chk;point_chk;curform_chk;emblem_chk” display_name =”1″ display_legend =”1″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P