Κάλεσμα της Επισκοπής σε όλα τα σωματεία της ΕΠΣ Ρεθύμνου για το ντέρμπι με ΑΟΑΝ

Η Επισκοπή το μεσημέρι της Κυριακής (07/03, 16:00) θέλει όλο τον ρεθυμνιώτικο κόσμο στο πλευρό της, στο κρητικό ντέρμπι με τον ΑΟΑΝ, που θα καθορίσει πολλά για το… μέλλον της στη Γ’ Εθνική.

Μάλιστα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, απέστειλε επιστολή στην ΕΠΣ Ρεθύμνου, ζητώντας από όλα τα σωματεία και τα μέλη της Ένωσης, να βρεθούν στο γήπεδο και εντελώς δωρεάν να παρακολουθήσουν την προσπάθεια της Επισκοπής για τη νίκη.

Παράλληλα, στα αγωνιστικά νέα, ο Τζωρτζινάκης επανήλθε στις προπονήσεις.

Η σχετική ενημέρωση: «Ανοικτό κάλεσμα απεύθυνε ο ΑΟ Επισκοπής προς όλα τα σωματεία του Ρεθύμνου μέσω της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων ενόψει του κρίσιμου κυριακάτικου (7/4) αγώνα με τον ΑΟΑΝ.

Η αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 16.00 συγκεντρώνει όλα τα βλέματα του κρητικού ποδοσφαίρου, ένα παραπάνω των φίλων του Ρεθύμνου που θα θελήσουν να βρεθούν σ’ ένα παιγνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή στη Γ’ Εθνική.
Η διοίκηση της ομάδας μας, μετά την πρόσκληση στους φιλάθλους του ΑΟΑΝ, ανοίγει τις πύλες του “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” δωρεάν και για τα σωματεία και τα μέλη τους (παράγοντες-προπονητές-ποδοσφαιριστές) της ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Συγκεκριμένα, η επιστολή της ομάδας μας προς την ΕΠΣΡ αναφέρει: “Παρακαλούμε όπως παρευρεθείτε στον αγώνα της 30ης αγωνιστικής της ομάδος μας, με τον Α.Ο.Αγίου Νικολάου, την Κυριακή 7/4 και ώρα 16.00 στο “Θ. Βαρδινογιάννης” της Επισκοπής.

Για όλα τα σωματεία της ΕΠΣ Ρεθύμνου θα ισχύσει δωρεάν είσοδος, τόσο στο διοικητικό συμβούλιο κάθε σωματείου, όσο και στους ποδοσφαιριστές τους.

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε στο mail της ομάδας μας τον αριθμό ατόμων που θέλει να παρακολουθήσει τον αγώνα για την διευκόλυνση και καλύτερη εξυπηρέτηση μας.”

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Τζωρτζινάκης

Τέλος, με το υπόλοιπο τμήμα της ομάδας μας προπονείται ο Στέλιος Τζωρτζινάκης ο οποίος είχε τραυματιστεί στην ποδοκνημική από το εντός έδρας ματς με την Προοδευτική (10 Μαρτίου)».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P