Ο Μιχάλης Ζερβός «ντύθηκε» Μάνος Πατεράκης και σκόραρε με φοβερή εκτέλεση φάουλ!

Μπορεί ο Μιχάλης Ζερβός να είναι όλα αυτά τα χρόνια γνωστός για τις αποκρούσεις του και τις τρομερές εμφανίσεις του κάτω από τα γκολπόστ, στο παιχνίδι με τον Κόροιβο όμως απέδειξε πως το… έχει και με το σκοράρισμα, θυμίζοντας… Μάνο Πατεράκη!

Με τις λύσεις να είναι περιορισμένες ο Μάικ Παρθενάκης αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τον Μιχάλη Ζερβό στην αναμέτρηση του Αλόγου Μαλεβιζίου με τον Κόροιβο, όχι όμως στη φυσική του θέση, κάτω από τα δοκάρια.

Με την τεχνική του κατάρτιση να είναι σε υψηλό επίπεδο, ο έμπειρος τεχνικός έδωσε την ευκαιρία στον Μιχάλη Ζερβό να αγωνιστεί «μέσα» και μάλιστα σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο, με το Άλογο να βρίσκεται πίσω στο σκορ.

Η εμφάνιση του Μιχ. Ζερβού σε θέση «10» πάντως εξέπληξε τους πάντες, καθώς πέρα από την εξαιρετική του παρουσία, που θύμιζε ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται χρόνια σε αυτή τη θέση, ήταν ο άνθρωπος που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα, με τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ, λίγο πριν το τέλος, στο 81′!

Μάλιστα μπορούμε να πούμε πως ο Μιχάλης Ζερβός «ντύθηκε» Μάνος Πατεράκης, καθώς όχι μόνο φόρεσε το νούμερο 10, αλλά σκόραρε με τον αγαπημένο τρόπο του εντεταλμένο συμβούλου του Δήμου Μαλεβιζίου και εκ των ιδρυτών του Αλόγου. Με τέτοιες εμφανίσεις πάντως δεν αποκλείεται κα να καθιερωθεί στη συγκεκριμένη θέση!

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P