Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ΑΕΚ και Μοίρες

Με την ΑΕΚατσαμπά να παίρνει δύο φορές το προβάδισμα με τον Σαμπροβαλάκη και τις Μοίρες να «απαντούν» ισάριθμες στο τέλος κάθε ημιχρόνου, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (2-2) για την 27η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

31/03/2024 16:00
27η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του Σήφη Βαγιωνάκη, ενός ανθρώπου που τα τελευταία χρόνια ήταν κοντά στην ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να τιμούν τη μνήμη του με την ενέργειά τους αυτή.

Στο αγωνιστικό τώρα μέρος, η ΑΕΚ κατάφερε να προηγηθεί με σουτ του Σαμπροβαλάκη στο 9’ με σουτ, ένα προβάδισμα που διατήρησε μέχρι λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, όταν ο Παπαδάκης των Μοιρών, σούταρε, ο Αποστολάκης απέκρουσε αλλά στην επαναφορά ο «Μαυρίδης» με δεύτερη προσπάθειά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Στην επανάληψη, η ΑΕΚ βρήκε γκολ στο 59’ και πάλι με τον Σαμπροβαλάκη, μετά από σέντρα του Φρόκου, με κεφαλιά έκανε το 2-1 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, με τον Πολυχρονάκη στο φινάλε, να ισοφαρίζει σε 2-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

ADVERTISING

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ