Άλμα παραμονής με μεγάλο διπλό στον Μοχό για τον Ανθεστίωνα

Τεράστιο διπλό παραμονής κατάφερε να πετύχει ο Ανθεστίων, ο οποίος πέρασε αλώβητος από την έδρα του Μοχού επικρατώντας με 1-0 για την 27η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

31/03/2024 16:00
27η αγωνιστική - Α1 ΕΠΣΗ - 2023-24

Στατιστικά παίκτη

    69' ΓΚΟΛ Τσιντάρης Νικόλαος

ADVERTISING

Το παιχνίδι ξεκίνησε έχοντας τους καλύτερους οιωνούς αφού και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για να νιώσουν την ασφάλεια της παραμονής στην κατηγορία. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Κουτάντος έχασε τεράστια ευκαιρία για το 0-1, ενώ για τον Ανθεστίωνα αστόχησαν επίσης στο πρώτο μέρος εκτός από τον Κουτάντο, Σαϊτάκης και Μπερνίκου.

Από την άλλη ο Μοχός είχε τις δικές του ευκαιρίες με τους Σκουτέλη, Χιώτη Κεφάκη και Σούρσο, ωστόσο καμία από αυτές παρότι ήταν κλασσικές δεν βρήκαν δίχτυα. Το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος του ημιχρόνου και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς.

Στην επανάληψη ο Ανθεστίων μπήκε καλύτερα και είχε και δοκάρι στο 65′ με τον Νοικοκυράκη. Στο 69΄ οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ, όταν μετά από κόρνερ του Κουτάντου, επικράτησε σύγχυση στην περιοχή του Μοχού και από κοντά ο Τσιντάρης έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

ADVERTISING

Ο Μοχός προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε μια ακόμα καλή στιγμή με τον Σούρσο να σουτάρει και τον Χαραλαμπάκη να διώχνει, ενώ σε μια ακόμα φάση η άμυνα του Ανθεστίωνα έκοψε τελευταία στιγμή τον Χιώτη που ήταν έτοιμος να βγει απέναντι από την εστία.

Το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος και έτσι ο Ανθεστίων πανηγύρισε ένα τεράστιο τρίποντο στην έδρα του Μοχού κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ADVERTISING

ΜΟΧΟΣ
ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ

Αρχικές συνθέσεις

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ