Τεράστιο «διπλό» ελπίδας του ΠΟΗ στην έδρα του Δία

Μια τεράστια από βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας πανηγύρισε ο ΠΟΗ ο οποίος επικράτησε με ανατροπή του Δία 2-1 για την 22η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.\

31/03/2024 13:00
22η αγωνιστική - Α2 ΕΠΣΗ - 1ος όμιλος

Στατιστικά παίκτη

Κεγιαδάκης Γεώργιος ΓΚΟΛ 45'    
    50' ΓΚΟΛ Τιγκίρης Μιχαήλ
    81' ΓΚΟΛ Λυραράκης Κώστας

ADVERTISING

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Δία να απειλεί στο 5′ με τον Ανετάκη να σουτάρει και την μπάλα να περνάει άουτ. Δύο λεπτά μετά ήρθε η σειρά του ΠΟΗ να απειλήσει με σουτ του Γιαννόπουλου να περνάει άουτ.

Στο 8′ ο Ανετάκης και πάλι σούταρε, όμως το Τσαλαπατάνης έδιωξε με δυσκολία. Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μια ευκαιρία στο 18′ με τον Γούργουλα να σουτάρει, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Οι πράσινοι απείλησαν με την σειρά τους στο 31′ με τον Τσαγκαράκη, όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 33′ ήρθε η σειρά του Λυραράκη να απειλήσει με διαγώνιο σουτ όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

ADVERTISING

Λίγο πριν βγει το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 42′ ο Σπανουδάκης σπατάλησε ευκαιρία για να έρθει στις καθυστερήσεις ο Κεγιαδάκης να κάνει το 1-0 βάζοντας μπροστά στο σκορ τον Δία.

Στην επανάληψη ο ΠΟΗ βρήκε γκολ ισοφάρισης στο 50′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τιγκίρη γράφοντας το 1-1 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Από εκεί και μετά ο ρυθμός ήταν εντυπωσιακός με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τις δύο ομάδες να ψάχνουν γκολ που θα τους δώσει τη νίκη.

Τελικά ο ΠΟΗ κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή με πλασέ του Λυραράκη στο 81′ γράφοντας το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ADVERTISING

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ