Μπαγκαλιάνης: «Δύσκολο το παιχνίδι με τον ΟΦΗ»

Για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος απέναντι στον ΟΦΗ μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Πέτρος Μπαγκαλιάνης.

Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής μίλησε στην κάμερα της Nova και σε ερώτηση για την αγωνιστική κατάσταση του Άρη ανέφερε: «Είμαστε λίγο κουρασμένοι από τα δύο σερί παιχνίδια. Απογοητευμένοι επίσης γιατί δείξαμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα στην Τούμπα και δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Το αφήνουμε πίσω, κοιτάμε τον ΟΦΗ, ένα παιχνίδι που θα είναι δύσκολο και θα κοιτάξουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ καίγεται βαθμολογικά για τους βαθμούς, τους θέλουμε και εμείς όμως πολύ για να φτάσουμε στη δεύτερη θέση».

Για το τι πρέπει να έχει ο Άρης για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα: «Το ίδιο πάθος με τον ΠΑΟΚ αν δείξουμε θα κερδίσουμε».

Για τους στόχους της ομάδας: «Οι στόχοι του Άρη έχουν ανέβει παραπάνω από όσο περιμέναμε. Το πρόσημο της χρονιάς είναι θετικό».

Για τον ίδιο και τη φετινή σεζόν όπως εξελίσσεται: «Περιμένω την ευκαιρία μου να αποδείξω αυτό που κατάφερα στα προηγούμενα πλέι οφ. Περιμένω…».