Πέρασε από τη Χερσόνησο, μείωσε από την κορυφή και «αγκαλιάζει» την 3η θέση ο Ρωμανός

Ο Ρωμανός ήταν ο μεγάλος νικητής στο τοπικό ντέρμπι με τη Χερσόνησο, παίρνοντας ένα τρίποντο με το οποίο πατάει γερά στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 ΕΠΣΗ, τρεις στροφές πριν το τέλος.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352619″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352619″]

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο για τον Ρωμανό που στο 4ο μόλις λεπτό πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Μαρκόπουλος έβγαλε μία εξαιρετική σέντρα, ο Κεφάκης σούταρε στην κίνηση και έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους.

Σε ένα πρώτο μέρος με λίγες καλές στιγμές οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, ωστόσο η Χερσόνησος έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 41′. Ο Τραπιέρης βγήκε σε θέση βολής από τα δεξιά, έκανε το σουτ στη γωνία, αλλά ο Κασσωτάκης έδιωξε με τα πόδια για να διατηρήσει το σκορ υπέρ των φιλοξενούμενων.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Ρωμανός απείλησε, καθώς στο 50′ ο Μαρκόπουλος έκανε νέα καλή ενέργεια, έδωσε στον Ιππ. Κομνηνό, ο οποίος έκανε τον πλασέ, πάνω όμως στον Δημαράκη. Η Χερσόνησος απάντησε στο 57′ όταν ο Φρόκου έβγαλε στον Ντρεϊάι, ο οποίος σούταρε, αλλά ο Κασσωτάκης ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε με τα πόδια.

Στο 61’ γρήγορη επίθεση Ρωμανου, ωραία συνεργασία Ιππ. Κομνηνού με Μαρκόπουλο, ο τελευταίος αλλαξε απέναντι το παιχνίδι στον Αντώνη Κομνηνό που σουταρε αλλά δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 65′ η σέντρα σουτ του Τραπιέρη κατέληξε στην αγκαλιά του Κασσωτάκη.

Στο 66′ η Χερσόνησος έφτασε στην ισοφάριση. Ο Τραπιερης πέρασε δυο παίκτες, έδωσε στον Πέκι που πάσαρε στον Κρίστιαν Φρόκου και αυτός με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1. Μάλιστα στο 69′ οι γηπεδούχοι έχοντας πάρει το μομέντουμ έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Αρχοντάκη να πλασάρει ψηλά από πλεονεκτική θέση. Δύο λεπτά ήταν ο Ρωμανός εκείνος που μπόρεσε να σκοράρει για το 1-2. Ο Ιππ. Κομνηνός έβγαλε με τρομερή μπαλιά τον Μαρκόπουλο σε θέση βολής και εκείνος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει κάνοντας το 1-2.

Το σκορ διατηρήθηκε έτσι μέχρι το φινάλε, παρά τις προσπάθειες της Χερσονήσου να ξαναβρεί γκολ ισοφάρισης, ενώ ο Ρωμανός προσπάθησε να χτυπήσει στην αντεπίθεση, καθώς είχαν μείνει αρκετοί κενοί χώροι στα τελευταία λεπτά. Με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Κώστα Ταβλαδωράκη αύξησε την απόσταση της από τον 4ο ΠΑΟΚ, ενώ από τη μεριά τους οι γηπεδούχοι έχασαν έδαφος στη μάχη της πρώτης πεντάδας.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352619″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P