Αποχωρεί από τον Γιούχτα ο Τριανταφύλλου!

Παρελθόν από τον Γιούχτα αναμένεται να αποτελέσει ο Τάσος Τριανταφύλλου,  καθώς φαίνεται να ήρθε σε επαφή με τους ανθρώπους του Γιούχτα και να ζήτησε να αποχωρήσει.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του Γιούχτα ο πολύπειρος επιθετικός ζήτησε να αποχωρήσει, ενώ όπως ξεκαθάρισαν οι άνθρωποι της ομάδας των Αρχνανών όσοι παίκτες επιθυμούν να αποχωρήσουν μπορούν να ζητήσουν την ελευθέρα τους και να φύγουν από την ομάδα.

Πάντως όπως αναφέρουν μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάποια άλλη περίπτωση ποδοσφαιριστή που επιθυμεί να αποχωρήσει.

ADVERTISING

Πλέον στην ομάδα περιμένουν τις εξελίξεις σχετικά με την επανέναρξη ή όχι του πρωταθλήματος, όπου υπενθυμίζουμε πως δεν δήλωσαν συμμετοχή και σε περίπτωση επανέναρξης δεν θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα σύμφωνα και με την ανακοίνωση που είχε βγει από την ΕΠΟ να υποβιβάζονται στην Α1 κατηγορία.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content